Kupiec1985 Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Witam , Mam bardzo poważny problem z redmi4 telefon przestał działać- nie można było go przywrócić do życia- ani edl ani fastboot nic . Odesłałem na reklamację. Serwis w chinach twierdzi że urządzenie jest zablokowane. Chcieli hasło do mi konta. Ponieważ pisali że bez odblokowania telefonu nie są w stanie go naprawić Nie dałem im sam usunąłem urządzenie na i.mi.com. bo tam widniało ale oni twierdzą że dalej jest zablokowany i co najlepsze wysyłają mi inny numer Id niż był. telefon jest kolegi były z nim duże problemy, próbowaliśmy wgrywać kilka razy inne romy jak china dev, itp. by zaczął działać normalnie niestety nie udało się. być może w akcie desperacji było założone inne mi account. i teraz podstawowe pytanie . Jak odzyskać hasło do Mi konta mając numer Id ?? Ma ktoś skuteczny sposób ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Mam. Użyć wyszukiwarki na Forum. Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts