mrosi Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 W poszukiwaniu słuchawek, zagłębiłem się w czeluściach "internetów" i natrafiłem na markę Marshall. Firma jest znana, co delikatnie powiedziane, zważywszy, że jest to potentat w branży profesjonalnych, muzycznych systemów nagłośnień. Piece Marshalla to już legenda. Dlatego też zwróciłem uwagę na markę, i na dwa konkretne modele słuchawek: Major II (nauszne) i Mode EQ (dokanałowe). I teraz pojawia się pytanie: jak z jakością dźwięku w tych słuchawkach? Warto wydać 250 PLN, bo za taka kwotę można je zakupić? Czy może zainteresować się czymś innym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blazej2002 Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Jakość dźwięku jest na bardzo wysokim poziomie, ale nie wiem czy warto wydać tyle pieniędzy na sprzęt który wcale nie jest jakoś wielokrotnie lepszy od słuchawek za nawet 80-120zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasznowak Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Nie znam słuchawek tej firmy, ale mam w podobnej cenie słuchawki Soundmagic. Ostatnio kupiłem na Gearbest słuchawki KZ zst i są genialne. Grają lepiej od Soundmagic - ów a kosztowały 1/5 ich ceny. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
exwindows Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Za 250 zł to CAL można kupićWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 8, 2017 Author Share Posted May 8, 2017 1 minutę temu, exwindows napisał: Za 250 zł to CAL można kupić A coś bliżej...? Może jakieś rozwinięcie skrótu...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exwindows Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Creative Aurvana Live Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts