Kacper Skrzypek Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Dzisiaj za sprawą filmiku, który pojawił się na YouTube'owym kanale arhn.eu (linkowac nie będę, ponieważ oznaczony jest tagiem +18 ) przypomniałem sobie o starych gierkach, w które zagrywałem się jakieś 10 lat temu. Pamiętam, że na Sonym Ericssonie k800i, którego wtedy posiadałem, ściągałem "na pirata" z pewnego serwisu na m(może ktoś skojarzy, nadal działa) sporo gierek (Worms Armageddon, FIFA 09, Colin McRae, platformowe GTA, Grasz czy nie grasz, Milionerzy... sporo było tego). Niestety nie jestem w stanie odpalić telefonu bo nie mogę odnaleźć ładowarki do niego, ale w sumie wątpię czy by odżył. Sporo wspomnień i przegranych godzin Pamiętam też, że chyba jako domyślna gra była taka gra, w której wspinało się chyba po jakiejś wieży. Niestety nie mogę tego odnaleźć na YT, czy wy coś wiecie na ten temat? W co graliście na takich telefonach Wy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr01 Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Chodzi o Icy Tower? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 14, 2017 Author Share Posted June 14, 2017 Niee, już odnalazłem - Treasure Towers Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr01 Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 A, Treasure Towers Spędziłem przy tej gierce wiele godzin. Że też mi to nie przyszło do głowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts