czujger Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 witam mam problem z telefon gdyz mialem brudne rece i nie mogłem odblokowac telefonu odciskiem palca po kilku probach wyskoczył czas do odczekania,probowałem wzorem odblokowania ale tez nie chciało zadziałać i teraz za kazdym razem pisze urzadzenie zablokowane spróbuj ponownie za 120min.i mam jedna szanse na podanie wzoru mimo iz wprowadzam poprawny to wyskakuje czas od nowa,czy jest jakis sposob na ominiecie tego lub usuniecie bo teraz tylko za pomoca wzoru moge odblokowac a odcisku juz nie bierze pod uwage
mariusz.ur Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Tak , jak nie pochodzi z kradzieży a co wszystko na to wskazuje to poczekaj te120 minut
luki! Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
czujger Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 1 godzinę temu, luki! napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. witam prosze o usuniecie tematu gdyz znalazłem juz cenne wskazówki,a tel nie jest kradziony jak kolega wyzej napisał gdyz mam 2 modele
Nezumi Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Recommended Posts