polestar Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 (edited) Nazwa przedmiotu: MI5,zestaw Opis:Tak,jak w temacie,sprzedam używany MI5.Pokrótce,kupiony we wrześniu,używany kilka miesięcy,po czym się popsuł.Temat opisany poniżej: Na dzień dzisiejszy telefon wrócił od Xon-a,w ramach gwarancji wymieniona płyta główna.Z racji tego,że byłem pozbawiony przez 2 miesiące telefonu,musiałem kupić inny,więc ten jest mi już niepotrzebny.Nie wiem czy cena jest wygórowana czy nie,chciałbym aby chociaż Vat mi się zwrócił,bo dwa razy musiałem zapłacić ... .Sprzedaje razem z pudełkiem oraz oryginalną ładowarką oraz kablem Usb,jak również dorzucam etui widoczne na zdjęciu.Wiecej zdjec podesle na maila. Mały update: Odblokowałem bootloader oraz wgrałem MIUI Global z j.polskim Cena:800PLN Aukcja allegro/olx: Nie Kontakt: Via PM,lub odbiór osobisty w okolicach Łodzi Zdjęcia: Edited May 7, 2017 by polestar Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts