marcinsud Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Cześć, mam problemy z dotykiem w Redmi 4. Wgrany mam aktualny dev rom xiaomi.eu. (Na china dev też były te problemy) Dość często przestaje całkowicie działać dotyk, pomaga jedynie zablokowanie telefonu i próba odblokowania i to też nie zawsze za pierwszym razem. Czasami są sytuacje, jakby wykrywał więcej palców typu zrobi print screen przy przesuwaniu jednym palcem itp. Czasami też nie działa P i przycisk 'enter'. Nie zauważyłem by te problemy pojawiły się na raz. Np dotyk nie reaguje na palec ale coś się samo wciska. W menu serwisowym mogę spokojnie rysować palcem linie i nie przerywa się ani nic. Czekam na propozycje co można sprawdzić, by nie wywalać od razu kasy na nowy digitizer/wyświetlacz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts