Jump to content

Xiaomi MiKey

Lalo
 Share

Recommended Posts

Po wciśnięciu tego patyka ,  nie mam dzwonka tylko wibracje . Ale to na sofcie Klick i galaxy s3 z ArchiDroid 2.4.6

Na sofcie od MiKeya to samo , pomóżcie gdzie coś trzeba zaznaczyć , aby patyk był w środku i dźwięk dzwonka

Edited by siwymariusz

• 2 weeks later...

1.6.0 już przetłumaczone jest ;)

Czy osoby posiadające RR i mikey mogą się wypowiedzieć czy pstryk działa im poprawnie? U mnie wygląda to tak jakby był nie podłączony, muszę go mocno docisnąć żeby działał.

Xiaomi red rice

Po sciagnieciu 1.6.0 pokazuje sie, ze to jest 1.6.1 i caly czas mam chinski. Wlaczylem ograniczenia dostepu do sieci i zmienia sie na 1.6.1. Klick jakos mi nie dziala ale moze cos zdzialam z klickiem.

Edited by zgred83

Niech mi ktoś wytłumaczy prosto, jak sołtys krowie na rowie. Mam Mi Keya, wgrałem 1.6.0. Pokazuje 1.6.1. Działać działa, ale krzaczki mnie rozjeżdżają. Ustawiam coś tam intuicyjnie ha, ha..,  Co mam zrobić, żeby to było po polsku. No i jak to zrobić.

• 2 weeks later...
  • 6 months later...

Przecież, by używać aplikacji MiKey nie trzeba mieć konta Xiaomi.

Instalujesz aplikację Mikey - masz w ROM lub: http://miuipolska.pl/forum/topic/3621-mikey-3xx-pl/?p=30832 - wkładasz Mikeya i sobie ustawiasz pod siebie.

Aplikacja jest po polsku, ustawienia są banalnie proste i intuicyjne.

Edited by keiw

Może za płytko wszedł?

Przedmuchaj wejście, zobacz czy nie ma tam jakiegoś "syfu".

Dodaj apke MiKey do autostartu.

Czy przy wkładaniu masz pytanie co włożyłeś: słuchawki lub MiKey?

Wysyłane z mojego MI 3W za pomocą Tapatalk 2

• 2 weeks later...

Jak podświetlisz ekran, to na ekranie blokady również działa.

Dodatkowo w opcjach masz zapobieganie przypadkowemu kliknięciu: "Używaj czujnika zbliżeniowego, by zapobiec przypadkowym kliknięciom w kieszeni".

• 1 month later...

MiKey to chyba największe dziadostwo jakie widziałem na oczy z logo "mi". Tak myślę jeszcze czy widziałem gorszy syf, ale nie. Nie widziałem. Mógł by służyć jako zaślepka jack, ale przycisk psuje jego funkcjonalność.