Mikolaj Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Odinstalowalem aplikacje, później wylaczylem dostęp do neta i po zainstalowaniu znów pokazała się ona w wersji 1.5.4 Xiaomi red rice Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwymariusz Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 (edited) Po wciśnięciu tego patyka , nie mam dzwonka tylko wibracje . Ale to na sofcie Klick i galaxy s3 z ArchiDroid 2.4.6 Na sofcie od MiKeya to samo , pomóżcie gdzie coś trzeba zaznaczyć , aby patyk był w środku i dźwięk dzwonka Edited June 16, 2014 by siwymariusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Pewnie telefon "myśli" że masz wpiete słuchawki, w ustawieniach programu powinno dąb się to zmienic Xiaomi red rice Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgred83 Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Czy mógłby ktoś podać link do sciągniecia wersji 1.5.2 po polsku albo wrzucić gdzieś na serwer. Z wyżej podanych linków ciągle przekierowuje do sciągnięcia 1.6.0. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 1.6.0 już przetłumaczone jest Czy osoby posiadające RR i mikey mogą się wypowiedzieć czy pstryk działa im poprawnie? U mnie wygląda to tak jakby był nie podłączony, muszę go mocno docisnąć żeby działał. Xiaomi red rice Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddr Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Apka od mikey ciągnie za dużo ram, a do tego chodzi z prędkością żółwia. Używam Klick czy jakoś tak. Wysłane z mojego HM 1SW Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgred83 Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 (edited) Po sciagnieciu 1.6.0 pokazuje sie, ze to jest 1.6.1 i caly czas mam chinski. Wlaczylem ograniczenia dostepu do sieci i zmienia sie na 1.6.1. Klick jakos mi nie dziala ale moze cos zdzialam z klickiem. Edited June 30, 2014 by zgred83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmobile Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 (edited) LaLo też mnie zaopatrzył w key... I nie tylko porządna FIRMA LaLo też mnie zaopatrzył w key... I nie tylko porządna FIRMA Edited June 30, 2014 by xmobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaLi Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Czy Wasze redmi ogarniają już mikeya czy dalej jest chińska ruletka? Nie wiem czy warto instalować, czy zaczekać na kolejne wersje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmobile Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Mi3 ogarnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaLi Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Mi3 ogarnia Serio? Super! Pytałem o redmi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted June 30, 2014 Author Share Posted June 30, 2014 Działa Mikey na redmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaLi Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Działa Mikey na redmi. Dzięki Lalo, szybko i konkretnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmobile Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Serio? Super! Pytałem o redmi... Masz rację Sali... nie ma sensu odpowiadać po narkozie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
przerogaty Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Niech mi ktoś wytłumaczy prosto, jak sołtys krowie na rowie. Mam Mi Keya, wgrałem 1.6.0. Pokazuje 1.6.1. Działać działa, ale krzaczki mnie rozjeżdżają. Ustawiam coś tam intuicyjnie ha, ha.., Co mam zrobić, żeby to było po polsku. No i jak to zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 To zainstaluj: http://91.205.75.29/Acid/ota-partner-MiKey.apk Link to comment Share on other sites More sharing options...
przerogaty Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 To zainstaluj: http://91.205.75.29/Acid/ota-partner-MiKey.apk Dzięki. Uratowałeś mi dzionek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Market zgłasza nowa wersje. Kiedy aktualizacja? Wysłane z tabletu Onda v819 3g przy użyciu Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Przy następnych aktualizacjach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 witam mam mi4 i mikeya i klikam i nic niewiem co jest daje rozne ustawienia i nic moze ktos pomoze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 witam mam mi4 i mikeya i klikam i nic niewiem co jest daje rozne ustawienia i nic moze ktos pomoze? Musisz ustawic w aplikacji co ma sie dziac po kliknieciach. A zeby do niej sie zalogowac musisz miec MI Konto, tu sie zarejestrujesz: https://account.xiaomi.com/pass/register Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 nie moge sie zarejestrowac na stronie Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 nie moge sie zarejestrowac na stronie Musi sie dac, każdy tu ma tam konto. Wybierz Polske, wpis swoj numer komorki i przepisz kod Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 (edited) Przecież, by używać aplikacji MiKey nie trzeba mieć konta Xiaomi. Instalujesz aplikację Mikey - masz w ROM lub: http://miuipolska.pl/forum/topic/3621-mikey-3xx-pl/?p=30832 - wkładasz Mikeya i sobie ustawiasz pod siebie. Aplikacja jest po polsku, ustawienia są banalnie proste i intuicyjne. Edited January 16, 2015 by keiw Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 wlasnie wgralem ten najnowszy i dalej nic niewiem moze zle naciskam ustawione mam 500 i naciskam i szybko i wolno i przytrzymywalem i nic a widze po opisach ze super sprawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Faktycznie, logowanie jest do MiBanda, zakrecony jestem jak sloiki babci. Sprawdz mikeya w innym telefonie z A4.4.2 i BT4.0 czy dziala i sprawdz czy zlacze sluchawkowe jest ok, podlacz sluchawki z pilotem i zobacz czy pilot dziala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 mam jakies akg ale w konfiguracji nie moge nic ustawic a w muzycje dziala tylko play i stop ze sluchawek a co do mikey to probowalem tez na remi i tez lipa czy jak nie umiem tego ustawic niewiem powinien reagowac nawet na jeden klik a tu nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Może za płytko wszedł? Przedmuchaj wejście, zobacz czy nie ma tam jakiegoś "syfu". Dodaj apke MiKey do autostartu. Czy przy wkładaniu masz pytanie co włożyłeś: słuchawki lub MiKey? Wysyłane z mojego MI 3W za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 sprawdzalem na 2 telefonach i nic a jak wkladam mikeya to nie ma zadnego powiadomienia ale jak wkladm sluchawki to jest wiec juz nie wiem co jest nie tak:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Może trafiłeś na wadliwy egzemplarz. Wysyłane z mojego MI 3W za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 A zwróć uwagę czy nie wciskasz przycisku podczas wkładania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obcy Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Czy to jest normalne, że aby zadziałały skróty MiKey trzeba odblokowac telefon? Jeśli tak, to trochę zaprzecza jego idei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Jak podświetlisz ekran, to na ekranie blokady również działa. Dodatkowo w opcjach masz zapobieganie przypadkowemu kliknięciu: "Używaj czujnika zbliżeniowego, by zapobiec przypadkowym kliknięciom w kieszeni". Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolas123 Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Np przycisku zasilania nie da sie tym mi keyem w zaden sposow wywołac mimo takiego ustawienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 MiKey to chyba największe dziadostwo jakie widziałem na oczy z logo "mi". Tak myślę jeszcze czy widziałem gorszy syf, ale nie. Nie widziałem. Mógł by służyć jako zaślepka jack, ale przycisk psuje jego funkcjonalność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts