lyru332 Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 (edited) Witam Panowie i Panie, jaki wg Was jest najlepszy rom do Waszych Mi5S Plus ? Jakie macie doświadczenia z romami ? Osobiście miałem Miui Global'a 8.2.0.2 zaraz po zakupie, nie potestowałem za dużo ale wydaje mi się, że działał najlepiej z tym, że postanowiłem od razu po zakupie wgrać rom od xiaomi.eu, wgrałem najnowszą wersję 7.4.27 przez TWRP ale jakoś czasem zgubi sieć, bardzo kiepsko działa zasięg WIFI i ciężko złapać fixa gps a podczas jazdy gubi go co jakiś czas... Nie działał także aparat w trybie stereo. Obecnie mam wgrany Ressurection Remix na Nougacie 7.1 i całkiem fajnie to działa ale wolałbym MIUI Dajcie znać jak u Was to wygląda. Edited April 29, 2017 by lyru332 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts