piotrplawecki Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 (edited) Witam ma problem ze swoim telefonem chodzi o to że jak podłacze go pod komputer to go nie widzi. Sprawdzone na 2 komputerach z różnymi systemami. W telefonie ustawiony tryb wymiany plików.Moze ktoś coś takiego miał co zrobić? Mam do przesłania 1gb zdjęć więc przez bluetooth będzie troszkę długo trwało :).Z góry dziękuję za pomoc Edited April 29, 2017 by piotrplawecki Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasek44 Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Co pokazuje Ci w menadżerze urządzeń po podłączeniu telefonu?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted April 29, 2017 Author Share Posted April 29, 2017 W tym problem ze nic nie pokazuje wogole go nie widzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Jakie systemy?Jeśli nie aktualizowales windowsa, to niektóre aktualizacje spieprzyly tryb mtp - może to jest przyczyną? Ostatnio to naprawili. Też miałem ten problem.Zobacz jeszcze odpowiedz na mój problem na xiaomi.eu, może ci pomoże, ale nie sprawdzalem - https://xiaomi.eu/community/index.php?posts/359454 Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted April 29, 2017 Author Share Posted April 29, 2017 Windows 7 i 10 ale też nie widzi pendrive którego podłączam może coś nawaliło się w systemie telefonu? Mam teraz najnowsza aktualizacje ciekaw czy pomogło by ustawienie fabryczne no ale stracę wszystko co mam i lipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Inne porty jak sądzę próbowałeś? Restart kompa? Jak tak no to chyba coś uwalone z USB w kompie. Zobacz jeszcze sterowniki.Wydaje mi się że to nie jest wina aktualizacji telefonu, tylko kompa.Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Ileż razy można... Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts