emlo9999 Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Witam, Mam bardzo irytujący problem. Od początku korzystałem Z Romu miui polska, ale po miesiącu aplikacje muzyczne zaczęły wyłączać się podczas multitaskingu, zwykle używaniu Chroma. Postanowiłem spróbować Ultimate Miui, ale po podobnym okresie czasu problem powrócił. Jakieś pomysły? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stachura5 Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 (edited) Możliwe, że to od dużego zużycia RAMu bo RR ma go tylko 1GB a Chrome dużo zabiera dla siebie Edited May 16, 2014 by Stachura5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeck Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 (edited) "Zablokuj" Spotify w pamięci: przytrzymaj home i przeciągnij ikonkę w dół. Edited May 16, 2014 by Kubeck Link to comment Share on other sites More sharing options...
emlo9999 Posted May 16, 2014 Author Share Posted May 16, 2014 "Zablokuj" Spotify w pamięci: przytrzymaj home i przeciągnij ikonkę w dół. Blokowane było od początku, teraz nawet spróbowałem aplikacji Auto Memory Manager, w której ustawiłem, by Spotify miał najwyższy priorytet i nie był zabijany, niestety nic to nie dało. Możliwe, że to od dużego zużycia RAMu bo RR ma go tylko 1GB a Chrome dużo zabiera dla siebie No dobra, ale nigdy bym nie przypuszczał, że ten telefon nie da rady uciągnąć dwóch aplikacji :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stachura5 Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 (edited) No niestety 1GB RAM + MIUI + Chrome + Spotify to niezbyt dobre połączenie Ja w swoim HTC mam 768MB RAM i zazwyczaj mam go tylko 230-310MB wolnego, a gdy włacze jakaś aplikacje troche cięższą to mi spada poniżej 100MB :/ Edited May 16, 2014 by Stachura5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emlo9999 Posted May 16, 2014 Author Share Posted May 16, 2014 Myślisz, że na Aokp by uciągnął? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stachura5 Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Tak, na AOKP powinien dać rade spokojnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deragon Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Spokojnie, u mnie na Gnexie jest to samo z MIUI. Włączę jakąkolwiek apkę, włączę drugą i pierwsza już ubita. 1GB to za mało na MIUI, ja już się nie łudze, że kiedyś ta sytuacja się poprawi. Wysłane z mojego Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts