Jump to content

Pandora i Spotify przestają grać podczas korzystania z Chrome

emlo9999

Recommended Posts

Witam,

Mam bardzo irytujący problem. Od początku korzystałem Z Romu miui polska, ale po miesiącu aplikacje muzyczne zaczęły wyłączać się podczas multitaskingu, zwykle używaniu Chroma. Postanowiłem spróbować Ultimate Miui, ale po podobnym okresie czasu problem powrócił. Jakieś pomysły?

• Like 1

"Zablokuj" Spotify w pamięci: przytrzymaj home i przeciągnij ikonkę w dół.

Blokowane było od początku, teraz nawet spróbowałem aplikacji Auto Memory Manager, w której ustawiłem, by Spotify miał najwyższy priorytet i nie był zabijany, niestety nic to nie dało.

Możliwe, że to od dużego zużycia RAMu bo RR ma go tylko 1GB a Chrome dużo zabiera dla siebie

No dobra, ale nigdy bym nie przypuszczał, że ten telefon nie da rady uciągnąć dwóch aplikacji :/

No niestety 1GB RAM + MIUI + Chrome + Spotify to niezbyt dobre połączenie  :???:
Ja w swoim HTC mam 768MB RAM i zazwyczaj mam go tylko 230-310MB wolnego, a gdy włacze jakaś aplikacje troche cięższą to mi spada poniżej 100MB :/

Edited by Stachura5

Spokojnie, u mnie na Gnexie jest to samo z MIUI. Włączę jakąkolwiek apkę, włączę drugą i pierwsza już ubita. 1GB to za mało na MIUI, ja już się nie łudze, że kiedyś ta sytuacja się poprawi.

Wysłane z mojego Galaxy Nexus

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...