Karenz Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Chciał bym kupić mi pad 3 ale niestety nie ma slotu na sim. Czy można taki problem rozwiązać routerem na micro usb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 (edited) Niestety, po podpięciu routera przez micro usb do mi pad 3, nie pojawi się w nim slot sim. Nie wiem w sumie też czy po podpięciu przejdzie Ci ochota na kupno mi pad 3. Ani jaki jest problem. mam nadzieję że pomogłem. Edited April 24, 2017 by wtbn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karenz Posted April 24, 2017 Author Share Posted April 24, 2017 Czy jest inny sposób na przenośny punkt dostępu do internetu w zagranicznych podróżach gdzie laptop był by za ciężki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 10 minut temu, Karenz napisał: Czy jest inny sposób na przenośny punkt dostępu do internetu w zagranicznych podróżach gdzie laptop był by za ciężki Zawsze możesz udostępnić połączenie internetowe poprzez telefon komórkowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts