czujek22 Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Witam. Mam taki problem, otóż nie mam karty kredytowej i chcę zapłacić za telefon a na koncie mam już potrzebne środki jednak system bez karty mnie nie przepuści. Co teraz ? Gdy nie mam mozliwości założenia karty
daniel.wu Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Witam. Mam taki problem, otóż nie mam karty kredytowej i chcę zapłacić za telefon a na koncie mam już potrzebne środki jednak system bez karty mnie nie przepuści. Co teraz ? Gdy nie mam mozliwości założenia kartyNo nie da rady. Musisz mieć kartę. Możesz zapłacić bezpośrednio z niej, albo przez PayPal, ale tam też trzeba podpiąć kartę, no chyba że przelejesz sobie kasę na PayPal i wtedy zapłacisz - ale będziesz musiał poczekać na zaksięgowanie wpłaty. Szybciej byłoby gdybyś znalazł znajomego z kartą i zapłacił. A jemu pieniądze oddał/przelał. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
czujek22 Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 43 minuty temu, daniel.wu napisał: No nie da rady. Musisz mieć kartę. Możesz zapłacić bezpośrednio z niej, albo przez PayPal, ale tam też trzeba podpiąć kartę, no chyba że przelejesz sobie kasę na PayPal i wtedy zapłacisz - ale będziesz musiał poczekać na zaksięgowanie wpłaty. Szybciej byłoby gdybyś znalazł znajomego z kartą i zapłacił. A jemu pieniądze oddał/przelał. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Ok. A jak mam na paypal podstawową walutę w PLN i klikam np w bangggood kup i wchodzi mi na mojego paypala a tam jest np 950zł i jak klikne dalej to automatycznie przewalutuje czy musze wcześniej w portfelu paypala sobie to przewalutowac na saldzie?
daniel.wu Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Ok. A jak mam na paypal podstawową walutę w PLN i klikam np w bangggood kup i wchodzi mi na mojego paypala a tam jest np 950zł i jak klikne dalej to automatycznie przewalutuje czy musze wcześniej w portfelu paypala sobie to przewalutowac na saldzie?Na banggood możesz ustawić sobie walutę na PLN i wszystkie przedmioty masz przedstawione w złotówkach. No i tyle ile kosztuje, tyle płacisz. Być może są jakieś myki, by kilka zlotowek oszczędzić na przewalutowaniach, ale nigdy się nie bawiłem w to. Po prostu widziałem ile kosztuje w złotówkach no i tyle płaciłem. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Afrodyta4 Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Jak juz przekreśliłem ten portal ide na gearbest btw można płacić paypalem nie majać karty kredytowej ?? @czujek22 @daniel.wu
daniel.wu Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 19 godzin temu, Afrodyta4 napisał: Jak juz przekreśliłem ten portal ide na gearbest btw można płacić paypalem nie majać karty kredytowej ?? @czujek22 @daniel.wu Z tego co kojarzę, można. Wpłacasz sobie po prostu jakimś przelewem kasę do 'Portfela' na PayPalu i płacisz za zakupy. Tylko wiadomo musisz czekać na zaksięgowanie kasy.
Waterloo Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 57 minut temu, daniel.wu napisał: Tylko wiadomo musisz czekać na zaksięgowanie kasy. Zaksięgowanie drobnych na koncie PayPala czy zaksięgowanie już w Gearbest?
daniel.wu Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 Dnia 16.07.2017 o 15:40, Waterloo napisał: Zaksięgowanie drobnych na koncie PayPala czy zaksięgowanie już w Gearbest? Na koncie PayPala, bo zaksięgowanie na Gearbest przejdzie błyskawicznie (przynajmniej tak jest na Banggood).
Waterloo Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 1 minutę temu, daniel.wu napisał: Na koncie PayPala Więc polecam dodawanie drobnych "błyskawicznie z Trustly". Minutka i już są na koncie PayPala
Recommended Posts