czujek22 Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 Witam. Mam taki problem, otóż nie mam karty kredytowej i chcę zapłacić za telefon a na koncie mam już potrzebne środki jednak system bez karty mnie nie przepuści. Co teraz ? Gdy nie mam mozliwości założenia karty Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.wu Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Witam. Mam taki problem, otóż nie mam karty kredytowej i chcę zapłacić za telefon a na koncie mam już potrzebne środki jednak system bez karty mnie nie przepuści. Co teraz ? Gdy nie mam mozliwości założenia kartyNo nie da rady. Musisz mieć kartę. Możesz zapłacić bezpośrednio z niej, albo przez PayPal, ale tam też trzeba podpiąć kartę, no chyba że przelejesz sobie kasę na PayPal i wtedy zapłacisz - ale będziesz musiał poczekać na zaksięgowanie wpłaty. Szybciej byłoby gdybyś znalazł znajomego z kartą i zapłacił. A jemu pieniądze oddał/przelał. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
czujek22 Posted April 23, 2017 Author Share Posted April 23, 2017 43 minuty temu, daniel.wu napisał: No nie da rady. Musisz mieć kartę. Możesz zapłacić bezpośrednio z niej, albo przez PayPal, ale tam też trzeba podpiąć kartę, no chyba że przelejesz sobie kasę na PayPal i wtedy zapłacisz - ale będziesz musiał poczekać na zaksięgowanie wpłaty. Szybciej byłoby gdybyś znalazł znajomego z kartą i zapłacił. A jemu pieniądze oddał/przelał. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Ok. A jak mam na paypal podstawową walutę w PLN i klikam np w bangggood kup i wchodzi mi na mojego paypala a tam jest np 950zł i jak klikne dalej to automatycznie przewalutuje czy musze wcześniej w portfelu paypala sobie to przewalutowac na saldzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.wu Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Ok. A jak mam na paypal podstawową walutę w PLN i klikam np w bangggood kup i wchodzi mi na mojego paypala a tam jest np 950zł i jak klikne dalej to automatycznie przewalutuje czy musze wcześniej w portfelu paypala sobie to przewalutowac na saldzie?Na banggood możesz ustawić sobie walutę na PLN i wszystkie przedmioty masz przedstawione w złotówkach. No i tyle ile kosztuje, tyle płacisz. Być może są jakieś myki, by kilka zlotowek oszczędzić na przewalutowaniach, ale nigdy się nie bawiłem w to. Po prostu widziałem ile kosztuje w złotówkach no i tyle płaciłem. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afrodyta4 Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Jak juz przekreśliłem ten portal ide na gearbest btw można płacić paypalem nie majać karty kredytowej ?? @czujek22 @daniel.wu Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.wu Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 19 godzin temu, Afrodyta4 napisał: Jak juz przekreśliłem ten portal ide na gearbest btw można płacić paypalem nie majać karty kredytowej ?? @czujek22 @daniel.wu Z tego co kojarzę, można. Wpłacasz sobie po prostu jakimś przelewem kasę do 'Portfela' na PayPalu i płacisz za zakupy. Tylko wiadomo musisz czekać na zaksięgowanie kasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waterloo Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 57 minut temu, daniel.wu napisał: Tylko wiadomo musisz czekać na zaksięgowanie kasy. Zaksięgowanie drobnych na koncie PayPala czy zaksięgowanie już w Gearbest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.wu Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Dnia 16.07.2017 o 15:40, Waterloo napisał: Zaksięgowanie drobnych na koncie PayPala czy zaksięgowanie już w Gearbest? Na koncie PayPala, bo zaksięgowanie na Gearbest przejdzie błyskawicznie (przynajmniej tak jest na Banggood). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waterloo Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 1 minutę temu, daniel.wu napisał: Na koncie PayPala Więc polecam dodawanie drobnych "błyskawicznie z Trustly". Minutka i już są na koncie PayPala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts