GoldSnickers Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Czy ktoś kto bawił się różnymi romami byłby w stanie opisać z grubsza różnice i kwestię działania romów global stable, global dev i miuiPolska ? Nie chodzi mi o różnice w wyglądzie czy jakieś smaczki konkretnych romów bo te znam. Chodzi mi o to jak to działa. Jak się sprawuje Android 7.0 na naszych telefonach czy dev ma dużo bugów. Prędkość działania. Odstrasza mnie na razie odblokowywanie bootloadera, jestem zadowolony z global stable, ale kusi mnie Android 7.0. Może ktoś kto przebrnął przez kilka wersji będzie w stanie się wypowiedzieć jak poszczególne wersje mają się do działania telefonu. Piszę tutaj a nie w ogólnym dziale, bo interesuje mnie jak to się ma w przypadku naszego konkretnego modelu. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts