Spookie Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Mój telefon zaczął się dzisiaj update'ować w ekranie bootowania (nie patrzyłam na zegarek, ale było to chyba ze 3 godziny temu) automatycznie (nie zainicjowałam tego) i... do tej pory nie przestał. Pasek postępu dotarł do końca, potem telefon się włączył na dosłownie sekundę, tak że mignął mi pulpit, po czym wrócił do bootowania i magicznych "trzech kropek". Potem wraca do pulpitu na sekundę, tak że nie zdążę nic zrobić, znowu do boota i tak w kółko od kilku godzin - co ileś takich cykli w proces wkrada się znowu pasek postępu i tak dalej. Telefon jest bardzo gorący i z tego co widzę jak "miga" mi pulpit to zeżarł już sporo baterii. Nie pamiętam niestety jaką mam w tej chwili wersję systemu i nie jestem w stanie z oczywistych względów tego sprawdzić, ale to oficjalny global. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts