orko_006 Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Cześć wszystkim, Jestem nowy na forum, oraz jestem dość świeżym posiadaczem mojego Mi5. Ogólnie byłbym przezadowolony gdyby nie fakt, że ostatnimi dniami odkryłem, że z mojego modelu nie da się wykonywać połączeń na numer 112. Zanim ktoś zapyta: - z moją kartą w innymi telefonie 112 działa - inna karta w Mi5 nie łączy ze 112 Więc nie jest to wina karty. Nie jestem z tych, którzy żyją po to żeby z tego numeru korzystać ale różne rzeczy się w życiu zdarzają i nigdy nie wiadomo kiedy może się ten numer przydać Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Pod 112 możesz dzwonić i bez karty sim Link to comment Share on other sites More sharing options...
orko_006 Posted April 12, 2017 Author Share Posted April 12, 2017 Dzięki za info, zapomniałem o tym ☺️. Ale nie zmienia to faktu, że nie jestem w stanie wykonać połączenia i ciągle słyszę "nie ma takiego numeru"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 8 godzin temu, orko_006 napisał: ciągle słyszę "nie ma takiego numeru"... Tak z ciekawosci, nie jedziesz na jakims smieciowym sofcie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orko_006 Posted April 13, 2017 Author Share Posted April 13, 2017 15 godzin temu, kamillm napisał: Tak z ciekawosci, nie jedziesz na jakims smieciowym sofcie? Nie. Zainstalowane najnowsze xiaomi.eu. Myślałem już o instalacji softu na nowo ale chciałem wcześniej wykorzystać inne opcje (o ile takie się znajdą). Link to comment Share on other sites More sharing options...
orko_006 Posted April 16, 2017 Author Share Posted April 16, 2017 Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to bardzo proszę o sugestie. Wczoraj nasza córeczka zaczęła bez powodu nie kontrolowanie płakać i gdyby nie tel. Żony nie wiem jak bym się z tym numerem połączył... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergmen Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 999 pogotowie ratunkowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 2 godziny temu, orko_006 napisał: Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to bardzo proszę o sugestie. Zainstaluj sobie jakis dev soft pod Twoj telefon ze starszych tak zeby Ci bootladera nie zablokowal i zobacz czy to cos da. Az sprawdzilem czy na moim mi4c dziala 112 i dziala bez problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts