apiec2 0 Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Siemka, mam problem dotyczący mojego Redmi Note 3. Od kilku dni mam bardzo denerwujący problem... Dzwięk z głośnika telefonu działa normalnie, lecz tylko po zresetowaniu go. Gdy podłączę słuchawki/głośniki, a następnie je odłącze, to tu zaczyna się problem. W odtwarzaczu systemowym jak i customowym piosenka niby leci, lecz nie słychać jej w głośniku telefonu. Gdy znów podłączę pod wejście Jack zadziwiająco działa na słuchawkach. Próbowałem zrobić dzisiaj aktualizacje Miui, lecz nie pomogło to za wiele... Proszę o pomoc. Nie chcę być zmuszony co jakiś czas go notrycznie resetowć... Z góry dzięki! Link to post Share on other sites
mrosi 1,343 Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Za kolejny wątek założony bez uprzedniego wykorzystania wyszukiwarki otrzymasz ostrzeżenie. https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=dźwięk&type=forums_topic&nodes=154&sortby=relevancy Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts