kubam2 Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 (edited) Witam! Za kilka dni dostane mojego Xiaomi Mi5. Jest to mój pierwszy telefon z tej marki. Zakupiłem go z tej aukcji: https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi5-qualcomm-snapdragon-820-215ghz-3gb-ram-64gb-rom-and-screen-protector-and-protective-case-8749.html. Gwarancja wykupiona, wszystko cacy, lecz przeczytałem gdzieś, że po zakupie trzeba wykonać kilka ważnych rzeczy, czyli zaktualizować na j. polski i jakieś inne aktualizacje. Przyznam, że jestem w tym zielony, dlatego proszę was o pomoc. Czy ktoś obeznany, napisałby mi tutaj lub na PW, co i jak dokładnie mam zrobić i co poleca. Bardzo mi na tym zależy, bo nie chce zrobić jakiejś głupoty. Tak btw. to uważacie, że dobrze zrobiłem wybierając białego, a nie złotego? Czy te szkło, które jest w zestawie jest ok? Dzięki wszystkim za odpowiedź i pozdrawiam! Edited April 3, 2017 by kubam2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 (edited) @kubam2 Na MIUI Polska, wszystkie potrzebne informacje. Jeśli potrafiłeś zamówić telefon za granicą, to poradzisz sobie z użyciem wyszukiwarki na MIUI Polska. Edited April 4, 2017 by majdan12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts