czujek22 Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Witam. Ma ktoś którąś z tych wersji albo miał styczność ? Który dla was wygląda lepiej ? Mi sie podobają oba, planowałem brać złoty ale czytam, że wpada bardzo w kolor różowy. Czy to prawda?
macsim8 Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Kwestia gustu. Ale złoty to bardziej kolor kobiecy według mnie.
daniel.wu Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Witam. Ma ktoś którąś z tych wersji albo miał styczność ? Który dla was wygląda lepiej ? Mi sie podobają oba, planowałem brać złoty ale czytam, że wpada bardzo w kolor różowy. Czy to prawda? Nie powiedziałbym, że kolor złoty jest typowo kobiecy (zresztą, kwestia gustu), jednakże Mi5 w kolorze 'zlotym' faktycznie pasuje chyba tylko kobiecie, bowiem wpada ewidentnie w różowy. To nie jest kolor rodem ze złotych Redmi, a faktycznie złoto - różowy (miałem okazję się mu przyjrzeć). Dlatego myślę, że kolor biały będzie lepszym pomysłem. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1
Ryba85 Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Mam złoty. Ogólnie w większości przypadków ludziom się podoba. Choć jak padnie czasem światło to wygląda strasznie różowo Ale od czego jest etui. Czasem jest to złoto,czasem jak miedź no i niestety róż. Ale jeszcze nie usłyszałem że mam "damski" telefon 1
czujek22 Posted April 3, 2017 Author Posted April 3, 2017 Ok dzięki za szybkie odpowiedzi. To mi poprawia sytuacje bo w zasadzie biały egzemplarz dostanę jeszcze taniej
mrosi Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Recommended Posts