Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Ma ktoś którąś z tych wersji albo miał styczność ? Który dla was wygląda lepiej ? Mi sie podobają oba, planowałem brać złoty ale czytam, że wpada bardzo w kolor różowy. Czy to prawda? 

Posted
Witam. Ma ktoś którąś z tych wersji albo miał styczność ? Który dla was wygląda lepiej ? Mi sie podobają oba, planowałem brać złoty ale czytam, że wpada bardzo w kolor różowy. Czy to prawda? 

Nie powiedziałbym, że kolor złoty jest typowo kobiecy (zresztą, kwestia gustu), jednakże Mi5 w kolorze 'zlotym' faktycznie pasuje chyba tylko kobiecie, bowiem wpada ewidentnie w różowy. To nie jest kolor rodem ze złotych Redmi, a faktycznie złoto - różowy (miałem okazję się mu przyjrzeć). Dlatego myślę, że kolor biały będzie lepszym pomysłem.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Posted

Mam złoty. Ogólnie w większości przypadków ludziom się podoba. Choć jak padnie czasem światło to wygląda strasznie różowo :P Ale od czego jest etui. Czasem jest to złoto,czasem jak miedź no i niestety róż. Ale jeszcze nie usłyszałem że mam "damski" telefon :)

• Like 1
Posted

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...