piotrom87 Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 (edited) Witam, W swoim 3 miesięcznym Redmi Note 3 Pro zauważyłem małą kropkę ok 5 mm od prawej krawędzi ekranu (zdjęcie). Nie jest to wypalony piksel, gdyż jest to widoczne na wyłączonym ekranie (zwłaszcza). Na ekran mam naklejone szkło hartowane ale sprawdzałem i nie jest to bezpośrednio pod szkłem. Na moje oko wygląda to tak, jakby jakiś kurz lub pyłek dostał się pod szkło wyświetlacza. Telefon kupiłem w Polsce w polecanym sklepie Foster Technologies. Cały czas noszony w etui Ipaky. Czy ktoś miał podobny problem i czy obejmuje to gwarancja? Edited April 2, 2017 by piotrom87
luki! Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Jeśli to nie jest pod szybką ochronną to pójdź do Fostera i niech Ci to wyczyści.
piotrom87 Posted April 3, 2017 Author Posted April 3, 2017 Nie, nie jest to pod szkłem hartowanym które sam nakleiłem. Czyli mam rozumieć że w tym telefonie wyświetlacz jest 'rozbieralny' i nie trzeba go wymieniać?
Zexon72 Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 6 minut temu, piotrom87 napisał: Czyli mam rozumieć że w tym telefonie wyświetlacz jest 'rozbieralny' i nie trzeba go wymieniać? Niestety - ekran to konstrukcja OGS - zintegrowane LCD i digitizer. Przyznam, że przez moje ręce przeszły setki Redmi Note 3 i 3 Pro, ale takiego przypadku nie widziałem. Jeśli masz gwarancję - reklamuj to.
Recommended Posts