Jump to content

Problem z logowaniem w aplikacji przez fb

Krystian.

Recommended Posts

Czyli Xiaomi.eu, doskonale.

Spróbuj tego kroku:

1. Uruchom telefon w trybie recovery (aplikacja Aktualizacje ---> trzy kropki na górze i opcja Uruchom w recovery)

2. Telefon się zrestartuje i pojawi się TWRP.

Jeśli masz po chińsku ustaw sobie na polski (prawy kafelek na dole - przedostatni kafelek po prawej - ostatnia opcja na górze). Po tym wybierz opcję Wyczyść, a potem Zaawansowane Czyszczenie i wybierasz TYLKO dwie pierwsze opcje (dalvik i cache). Przesuń by wyczyścić, po zakończeniu restart do systemu.

Powiedz czy zadziałało.3945ece2a458141a579b41a94a25b156.jpg4c757ae23347c12f3fdd59023cc10766.jpge749fc353d7b6e9cee18c48ef6b30a8e.jpg348bfd5f7189bce0048a8fd43e2d2022.jpgffc8d7095e2de9e960e72dd991588515.jpg

Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka

A w innych apkach wyświetla się ten sam błąd, jak rozumiem? Niezależnie od tego czy chcesz się zalogować przez fb czy nie? Masz roota?

Ps. W jakiej apce tak się dzieje? Sprawdzę u siebie, bo nie loguje się za dużo przez fb.

Ten błąd pokazuje mi się w grze 8 Ball Pool, a logując się przykładowo u Was przez FB - wyświetla się "Ups, coś poszło nie tak". I na każdym forum tak mam, niektóre aplikacje akceptują logowanie przez Facebooka - przykładowo - Imgur czy Instagram.

Hm, dziwne.

U mnie - sprawdzone teraz na szybko - logowanie przez Facebooka w 8 Ball Pool działa. Tak samo jak przez Google.

Nie wiem co może być przyczyną, Google podpowiada że niby po stronie programistycznej na forach cos. Ale jeśli u mnie działa... To może aktualizacja miuipolska?

Próbowałeś przez Tapatalka się logować?

Tapatalka kiedyś zainstalowałem na próbę, jednak nie podchodzi mi. Przez google normalnie się loguje, może spróbuje z tym miuipolska. Czytałem coś na necie o jakiś domenach na fb, ale nie ma konkretnie instrukcji jak to zrobić.

• 2 months later...
  • Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...