Krystian. Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Tak jak w tytule. W grach, aplikacjach nie mogę się zalogować z powodu błędu - który przedstawiony jest na screenie na dole. Również mam problem z logowaniem u was przez FB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Jaki system? Zrób screena z informacji o telefonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian. Posted April 1, 2017 Author Share Posted April 1, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Czyli Xiaomi.eu, doskonale.Spróbuj tego kroku:1. Uruchom telefon w trybie recovery (aplikacja Aktualizacje ---> trzy kropki na górze i opcja Uruchom w recovery)2. Telefon się zrestartuje i pojawi się TWRP.Jeśli masz po chińsku ustaw sobie na polski (prawy kafelek na dole - przedostatni kafelek po prawej - ostatnia opcja na górze). Po tym wybierz opcję Wyczyść, a potem Zaawansowane Czyszczenie i wybierasz TYLKO dwie pierwsze opcje (dalvik i cache). Przesuń by wyczyścić, po zakończeniu restart do systemu.Powiedz czy zadziałało. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian. Posted April 1, 2017 Author Share Posted April 1, 2017 Niestety nie zadziałało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 A w innych apkach wyświetla się ten sam błąd, jak rozumiem? Niezależnie od tego czy chcesz się zalogować przez fb czy nie? Masz roota? Ps. W jakiej apce tak się dzieje? Sprawdzę u siebie, bo nie loguje się za dużo przez fb. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian. Posted April 4, 2017 Author Share Posted April 4, 2017 Ten błąd pokazuje mi się w grze 8 Ball Pool, a logując się przykładowo u Was przez FB - wyświetla się "Ups, coś poszło nie tak". I na każdym forum tak mam, niektóre aplikacje akceptują logowanie przez Facebooka - przykładowo - Imgur czy Instagram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Hm, dziwne.U mnie - sprawdzone teraz na szybko - logowanie przez Facebooka w 8 Ball Pool działa. Tak samo jak przez Google. Nie wiem co może być przyczyną, Google podpowiada że niby po stronie programistycznej na forach cos. Ale jeśli u mnie działa... To może aktualizacja miuipolska?Próbowałeś przez Tapatalka się logować? Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian. Posted April 4, 2017 Author Share Posted April 4, 2017 Tapatalka kiedyś zainstalowałem na próbę, jednak nie podchodzi mi. Przez google normalnie się loguje, może spróbuje z tym miuipolska. Czytałem coś na necie o jakiś domenach na fb, ale nie ma konkretnie instrukcji jak to zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Hm, minuta. Odnalazłem teraz coś innego, mającego ten sam problem - a sprawdzałeś na samych danych komórkowych bądź wifi? Bo może jakiś port ci blokuje dostęp bo jest zablokowany? To może być rozwiązanie jakieś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian. Posted April 4, 2017 Author Share Posted April 4, 2017 Strony nadal nie, ale w grze sukces na wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 No to tam gdzieś ci blokowało Ale jeśli w grze działa to czemu nie na stronach... Tego właśnie za cholere nie jestem w stanie pojąć.Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian. Posted April 5, 2017 Author Share Posted April 5, 2017 Również nie wiem i irytuje mnie to już. Nie mam pomysłów, nawet na firefoxie nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian. Posted April 8, 2017 Author Share Posted April 8, 2017 Refresh. Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Próbowałeś zainstalować przez TWRP najnowszy update albo przeinstalowac jeszcze raz fb? Może to naprawi problem. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajmon_Mowi Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Spróbuj wejść na kompie na FB w ustawienia->Aplikacje i tam usuń aplikacje do których chcesz się zalogować przez smartfona za pomocą konta FB.Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts