rock'n'rolla Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Jakich aplikacji używacie do wykonywania kopii plików z telefonu? Niestety konto Xiaomi ma swoje ograniczenia, więc używam go jedynie do backupu ustawień systemowych, SMSów, notatek, kalendarza, itd. Do zdjęć i innych większych plików używam darmowego konta Box + płatnej aplikacji BoxSync. Niestety darmowe konto Box ma ograniczenie co do wielkości przesyłanych plików - 250MB a apka BoxSync coś słabo radzi sobie z automatycznym przesyłaniem plików. Plusem jest to, że konto Box mam o wielkości 50GB. Macie jakieś alternatywne rozwiązania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonzo_86 Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Ja zdjęcia synchronizuje w Google Zdjęcia. Jest 15GB za free Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Apka dysku Mega.nz była całkiem spoko do synchronizacji zdjęć, ale na Miui nie testowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Carewicz Posted June 22, 2018 Share Posted June 22, 2018 Udało mi się znaleźć aplikację w app store Googla degoo jest wersja darmowa i płatna W darmowej wersji mam 100 GB i korzystam do zdjęć i filmików z telefonu, nie wiem czy Można zapisywać smsy i inne rzeczy z telefonu. Jakby co proszęsprawdzcie degoo. Czekam na Wasze opinie. Pozdrawiam. Aha jestem tutaj z Wami od wczoraj i planuję kupić redmi 5 plus. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiohin Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 (edited) Ja korzystam ze Zdjęć Google do fotek i Dysku Google do innych rzeczy. Edited June 23, 2018 by Kiohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Mi długo służy FolderSync. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts