Tuist Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Witam. Czy jest jakaś możliwość ręczna dostania się do ustawień internetowych, gdzie będzie lista aplikacji które mogą korzystać z danych komórkowych? Przykładowo pobrałem niedawno Messengera. Po zainstalowaniu wszystko fajnie działało poprzez Wi-Fi. Natomiast gdy przerzuciłem na dane komórkowe, to wyskoczyło powiadomienie o dodaniu aplikacji do tych które mogą korzystać z 3G (za pierwszym razem nie zwróciłem na to uwagi). Po przeszperaniu chyba wszystkich możliwych opcji w telefonie nie znalazłem tej listy, po czym odinstalowałem aplikacje, zainstalowałem jeszcze raz i tym razem kliknąłem w powiadomienie i przy okazji pozaznaczałem sobie też inne aplikacje. Czy da się wejść ręcznie w te ustawienia? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Panel sterowania - Monitor danych - Ograniczenia aplikacji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuist Posted March 28, 2017 Author Share Posted March 28, 2017 Wszystko się zgadza, dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts