Metix Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Witam. Mam problem z ekranem blokady.Po wybudzeniu telefonu pokazuje się ekran wprowadzania wzoru blokady zamiast tapety ekranu blokady. Czasami jest dobrze ale najczęściej wskakuje ten ekran wzoru. Często jest też tak, że pokaże się ekran blokady a za chwilę już ekran wzoru do odblokowania. Może trochę zawile opisałem problem, mam jednak nadzieję, że zrozumiecie w czym problem. Mój rom to MIUI 8.3 by xiaomi eu 7.3.9 Na poprzednim fake romie była identyczna sytuacja. Czy można jakoś rozwiązać ten problem?
tom-asz Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Po update na MIUI 9.5 a tym samym na Andka 7.1 i dzisiaj kolejna aktualizacja na MIUI 9.6.3 mam problem z ekranem blokady czy dam wzór czy hasło po zablokowaniu ekranu i ponownym jego odblokowaniu muszę za każdym razem wpisywać wzór czy hasło mimo że mam zaznaczone pomiń ekran blokady. Mało tego od wersji 9.5 po wyłączeniu budzika pokazuje się wzór aby odblokować ekran spotkaliście się też z czymś takim Xiami Redmi 4A
Recommended Posts