Acid Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Sorry za klick bait ale musiałem. A propos MIUI 9: http://en.miui.com/thread-546586-1-1.html Cytat Do note that any release date, eligible devices and features about MIUI 9 posted on tech sites are fake info. MIUI 9 is still being developed and we can't give any timeline for MIUI 9 launch as for now. Please stay tuned on our forum for latest news. To tak na wszelki wypadek, gdyby ktoś wątpił w moje słowa kiedy mówiłem, że wszystkie info o MIUI 9 i urządzeniach z tym update to były bzdury. Co wiemy to to, że MIUI 9 będzie lżejszy od MIUI 8 i zostanie odchudzony o rzadko używane funkcje. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Złapałem się Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 To nie clickbait... To trolling A na poważnie, to co mogą wyrzucić? Klonowanie aplikacji? Antywirus? Kompas? Może jeszcze aparat, bo i tak nie dbają o jakość zdjęć. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Może aplikacje domyślne zainstalowane od googla? Oh wait... w xiaomi.eu ich nie ma Pewnie wywalą rzeczy, które wprowadzili, żeby później móc je znów dodać jako nowości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stachura5 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 A może wywalą swoje aplikacje i zastąpią je tymi od Google? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 No i się zaczęło...Jak dla mnie temat powinien zostać zablokowany i ewentualnie uaktualniany o pewne sprawdzone informacje, bo inaczej zrobi się 100 stron bełkotu i listy życzeń co zresztą już widać. Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
asffaf Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Możesz nie odwiedzać tego tematu i problem z głowy. z Mi4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
himek72 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 News dnia. Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 6 godzin temu, Stachura5 napisał: A może wywalą swoje aplikacje i zastąpią je tymi od Google? O tym zapomnij. Chiny, oprócz Wielkiego Muru Chińskiego, maja także wcale nie mniejszy Wielki Chiński Firewall. Blokuje on dostęp do serwisów m.in. Google, Facebooka i Twittera. Można tę blokadę obejść korzystajac z VPN (który trzeba wykupić), ale to nadal półśrodki. Chyba, że mówisz o jakichś ROMach global, to może tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 4 godziny temu, emarcin napisał: (...)bo inaczej zrobi się 100 stron bełkotu i listy życzeń co zresztą już widać. Chyba pomyliło Ci się z forum en.miui.com 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 15 godzin temu, don_kamillo napisał: To nie clickbait... To trolling A na poważnie, to co mogą wyrzucić? Klonowanie aplikacji? Antywirus? Kompas? Może jeszcze aparat, bo i tak nie dbają o jakość zdjęć. Wtedy się zostanie na obecnym wydaniu, mi wszystko działa na 7.2.16 i nie widzę sensu aktualizacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Fajnie by było jakby usunęli: antywirusa i czyszczenie plików. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Antywirus jak antywirus, ale co Ci czyszczenie plików przeszkadza? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Cytat MIUI 9 is still being developed and we can't give any timeline for MIUI 9 launch as for now. nie wiemy najważniejszego - kiedy premiera?... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Antywirus jak antywirus, ale co Ci czyszczenie plików przeszkadza?Nie potrzebne, bo to nie Windows. Wszystko jest uporządkowane i podczas usuwania aplikacji jest usuwana w całości Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 @marcin19883 dobra, ale przecież to nie ususwa aplikacji tylko cache i inne pierdoły 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 [mention=11930]marcin19883[/mention] dobra, ale przecież to nie ususwa aplikacji tylko cache i inne pierdołyWystarczy po usunięciu appki wyczyścić dalvik cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Czyli zawsze jak chce wyczyścić cache to mam wyłączać telefon i wchodzić do TWRP? Bezsens. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Od kiedy to jak usuwa się aplikacje z windowsa wszystko się usuwa hmm co to za bzdura ,zawsze coś pozostaje w system x86 lub 64 nawet jak w linie wpisze dana komendę to zostaną smieci bo dany program korzysta z bibliotek to samo jest na androidzieWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mars28 Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Dnia 28.03.2017 o 18:37, RegimeOfTerror napisał: @marcin19883 dobra, ale przecież to nie ususwa aplikacji tylko cache i inne pierdoły ...albo pobrane mapy z nawigacji (nie pamiętam dokładnie której) jak się zapomni dodać do wyjątków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiaoRén Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Od kiedy to jak usuwa się aplikacje z windowsa wszystko się usuwa hmm co to za bzdura ,zawsze coś pozostaje w system x86 lub 64 nawet jak w linie wpisze dana komendę to zostaną smieci bo dany program korzysta z bibliotek to samo jest na androidzie Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Radzę czytać ze zrozumieniem wypowiedzi przed ich negatywnym skomentowaniem "Czyszczenie plików nie jest potrzebne bo to NIE Windows" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edifice Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 jak dla mnie czyszczenie jest dość przydatne, jeszcze nie usunęło mi nic potrzebnego, a co tydzień zwalnia mi od 500 do nawet 1gb pamięci co jest dość istotne w przypadku braku slotu na kartę sd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz1992 Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Jest już jakaś pewna lista urządzeń które dostaną uaktualnienie do miui 9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazok Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 2 godziny temu, Mateusz1992 napisał: Jest już jakaś pewna lista urządzeń które dostaną uaktualnienie do miui 9? nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 https://www.tabletowo.pl/2017/04/11/xiaomi-doda-do-miui-funkcje-dzielenia-ekranu-oraz-picture-in-picture/Jeśli te plotki się potwierdza to będzie świetnie.Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymousPL Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 (edited) 13 godzin temu, Orjon napisał: https://www.tabletowo.pl/2017/04/11/xiaomi-doda-do-miui-funkcje-dzielenia-ekranu-oraz-picture-in-picture/ Jeśli te plotki się potwierdza to będzie świetnie. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Jeśli to prawda że powiedzieli to na konferencji prasowej i że będzie to jeszcze w miui 8 to szykuje się super sprawa ale brzmi to jednak dosyć nierealnie na razie... Edited April 12, 2017 by anonymousPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts