tybecik101 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Cześć, mam do Was pytanie, zakupiłem Xiaomi Mi5, którego dostałem z taką wersją MIUI. Powiedzcie mi, czy warto przy niej zostać, czy najlepiej od razu zmienić na miuipolska ? Jestem nowy, przeczytałem trochę tych tematów, ale tak aktualnie teraz jak to jest. (Do administratora, jeśli temat w złym dziale to proszę o przeniesienie do poprawnego, nie do kosza) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszowaty Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Popraw nazwę tematu. Kupić xiaomi i nie update'ować nigdy więcej do chyba mija się z celem. Masz globala, więc jak nie masz z niczym problemu, a wgrywanie romu to dla ciebie czarna magia, zostań przy tym co jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts