Mroczny Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Wszystko sprawnie, polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Kupiłem Mi Band - szybko i miło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeldon Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 A ja nie polecam zakupów u tego Pana. Do momentu kiedy nie zaplacisz jest b.miły. W momencie jakichś problemów ma cię w ... poważaniu. Sprzedał mi ekran do mi3 rzekomo oryginalny, który wytrzymał 4 miesiące. Juz w momencie montażu u Acida nie działało podświetlenie, ale sprzedajacy usilnie prosił aby nie odsylać ekranu i w zamian dołoży gratisy. Machnąłem na to ręką i to był błąd. Trzeba było odesłać podróbkę czy raczej podrupke sprzedawcy. A zatem sami oceńcie czy warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Kolejny zakup, szybko, konkretnie, pozytyw dla sprzedającego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienio Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Wszystko super Link to comment Share on other sites More sharing options...
saimon Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 dwa powerbanki - szybko i konkretnie, a wszystko załatwione przez pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavvel99 Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Potwierdzam. Pełen profesjonalizm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyJapanese Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Zakup pokrowca przez PW. Kontakt perfekcyjny. W godzinę załatwiłem wszystko i następnego dnia już była paczka. Bardzo dobra cena. Naprawdę polecam. Oby tak dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
saimon Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 (edited) zamówiłem dwa powerbanki. można było się dogadać nawet na formę przesyłki towaru, jest git ups, opinia juz była, ale ta zostanie, bo zamawiam dwa kolejne Edited July 1, 2015 by saimon Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 (edited) BARDZO POLECAM! Zamówiony Mi Band doszedł szybko! A co najważniejsze, kupiłem opaskę przed obowiązującą promocją, a mimo to dostałem 10 zł zwrotu do przesyłki!! Ode mnie MEGA PLUS! Podejrzewam, że taki Mi Band 2 też będzie od Accessories 4You Mi4 / sMIUI / Tapatalk Edited July 14, 2015 by kulig007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maczek83 Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Dostałem dzisiaj opaskę do MiBand - 100% oryginał, szybko załatwiona realizacja i wysyłka. Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panczo_Dragon Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 (edited) Dzisiaj przyszedł do mnie mój Mi4 LTE 3GB. Telefon świetny. Sprzedawca bardzo miły, strasznie cierpliwy (odpowiada na wszystkie pytania). Sprowadził mi telefon z chin w expresowym tempie (od zamówienia przeze mnie do odebrania minął tydzień). Na tą chwilę jestem bardzo zadowolony. Do tego dostałem Fakturkę Vat23% na której mi zależało no i pisemna gwarancja od sklepu. POLECAM Jeśli mogę zasugerować sprzedawcy to proponuje wprowadzić do oferty akcesoria takie jak plecki to Mi4, więcej pokrowców itp. Edited August 14, 2015 by Panczo_Dragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzen1818 Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Kupiłem powerbanki Xiaomi 10400 mah dla siebie i dla znajomych, pełen profesjonalizm, polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Ostatnio oddawałem starego Redmi Note 3G na gwarancję, niestety Xiaomi jej nie uznało (żółty ekran). Za opłatą ekran został wymieniony w Polsce na tak samo dobry zamiennik, choć po otrzymaniu go okazało się, że nie działa część dotyku. Po skontaktowaniu się odesłałem telefon, a po tygodniu otrzymałem już całkiem sprawny. Szczerze polecam sprzedawcę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
osekltd Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Jak nie uznało? Ostatnio wysyłałem do IBG i bez problemu LCD wymieniony na nówkę.... Wysłane z mojego D6503 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Może zależy od urządzenia, podobno do Note 3G nawet zamienniki ciężko dostać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan87 Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 A gdzie ty kupowałeś telefon i gdzie go reklamowałeś? Bo jakoś mam podejrzenie że to nie Xiaomi ci odrzuciło naprawę tylko sklep. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Piszę właśnie tu, bo reklamowałem u A4Y. Akurat temu sprzedawcy ufam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Mi4 LTE 3GB kupiony. Teraz tylko czekać na kuriera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panczo_Dragon Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Telefon genialny. Sprzedający także. Będziesz zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted September 3, 2015 Author Share Posted September 3, 2015 Ostatnio oddawałem starego Redmi Note 3G na gwarancję, niestety Xiaomi jej nie uznało (żółty ekran). Za opłatą ekran został wymieniony w Polsce na tak samo dobry zamiennik, choć po otrzymaniu go okazało się, że nie działa część dotyku. Po skontaktowaniu się odesłałem telefon, a po tygodniu otrzymałem już całkiem sprawny. Szczerze polecam sprzedawcę! Ekran był zbity i miał plame. Gdyby była sama plama to ekran byłby wymieniony w ramach gwarancji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan87 Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Jeśli ekran był zbity to Numb powinien to napisać. Nie dziwię się że gwarancja nie została uznana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Kawałek szyby na rogu był pęknięty, lecz nie miało to wpływu na wadę. To tak jakbym miał uszkodzony nadmuch w samochodzie, a gwarancja nie zostałaby uznana przez pęknięcie na szybie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan87 Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Niestety, tak to już jest z tymi gwarancjami producenta. Wiem bo trzy lata pracowałem w serwisie Sony-Ericssona. I nie jest to bezpodstawne bo szybka najczęściej pęka od upadku a przy upadku może wykrzywić ramkę i przez naprężenia mogą pojawić się plamy. Jak by nie patrzeć każdy producent ci to odrzuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deragon Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Ło to nic dziwnego, że nie przyjęli. Ja bym nawet w takim wypadku nie próbował wysyłać na gwarancję, bo to nie ma żadnego sensu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
osekltd Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Ekran był zbity i miał plame. Gdyby była sama plama to ekran byłby wymieniony w ramach gwarancji. A to zwracam honor, bo przyznam się, że miałem "czarne myśli" na temat A4Y. @A4Y szczerze przepraszam za same podejrzenia, że chcieliście oszwabić kolegę z forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Ja ufam sprzedawcy i do niego nic nie mam, zachował się bardzo profesjonalnie. Generalnie jestem zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiro Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Potwierdzam dobry kontak meilowy i pw.Szybka odpowiedz. Dobra współpraca z klijentem. Przesyłkę otrzymałem na dtugi dzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mundi Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Zakupiłem u A4Y Redmi Note 2. Doskonały kontakt ze sprzedającym! Cała transakcja trwała 30 godzin! Dostałem nawet rabat na zakupiony telefon! Polecam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Dotarł do mnie dziś Xiaomi Mi4 LTE. Telefonik naprawdę świetny. Dobrze, że A4Y dodał folię gratis (spodziewałem się, że ta folia to będzie taka giętka jak zwykła taśma klejąca a tu pozytywne zaskoczenie - grubość i sztywność bardzo podobna do szkła hartowanego ) bo swoje szkło krzywo przykleiłem i jak chciałem poprawić to zabrudziło się kurzem i włoskami i szkło wyrzuciłem I dostałem pewnie przez pomyłkę 2 przejściówki do ładowarki. Jedna była luzem poza pudełkiem a druga w pudełku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 (edited) Brawa dla A4Y. Miałem kłopot z Pistonami V3 - przestały grać. Reklamacja załatwiona bardzo sprawnie. Dostałem od ręki nowe słuchawki. Dzięki ! Edited September 19, 2015 by zielonyBB Link to comment Share on other sites More sharing options...
juventus82 Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Polecam . Czekałem na telefon z xiaomi for sale. Czekałem, czekałem i czekalem. W. końcu się wkurzyłem, doplacilem i w jeden dzień otrzymałem. Jedynie pokrowiec to taki brzydki przezroczysty silikon i trzeba będzie rozejrzeć się za czymś porzadniejszym. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciah Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Zdecydowanie polecam. Pomimo problemów z pierwszym egzemplarzem (RN2), dość szybka i bezproblemowa wymiana. Nawet nie chcę sobie wyobrażać ile czasu zajęłaby reklamacja w chinach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz066 Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 W niedziele kupiony, w poniedziałek wysłany i we wtorek dotarł. Dziękuje również za pokrowiec, folie, przejściówkę do ładowarki i wgrane miuipolska Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lg4xhd Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 (edited) Mam Pytanie. Czy cena telefonu Redmi note 2 PRIME, jest aktualna? Bo wydaje się dość mocno zawyżona na tle innych sprzedawców. Może z powodu urlopu nieuaktualniona?http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-2-prime-2gb-32gb-lte-4g-fv23-i5647331273.html U większości sprzedawców cena tego telefonu z PL oscyluje w granicach 830 do max. 870 zł a tutaj prawie 1100zł. Dlaczego aż taka duża (~200zł) różnica? Edited November 18, 2015 by lg4xhd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts