AseT 1 Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Witam. Mam problem z przyciskami lewym i prawym. Lewy przycisk czasami nie działa a prawy do cofania ZAWSZE otwiera menu z otwartymi aplikacjami + czasami cofa tak jak powinno. Pojawiło się to po 4h od kupienia telefonu, bawiłem się ustawieniami w opcjach ale nic nie pomogło, co to może być? Link to post Share on other sites
Zexon72 198 Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Daj zrzut ekranu z informacje o telefonie. Link to post Share on other sites
JachuWojtan 52 Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Od kogo kupiony telefon? Jaki system siedzi? Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
AseT 1 Posted March 8, 2017 Author Report Share Posted March 8, 2017 (edited) Kupiony stąd http://allegro.pl/xiaomi-redmi-pro-silver-3-64gb-nowy-polska-helio-i6738319807.html Edited March 8, 2017 by AseT Link to post Share on other sites
Zexon72 198 Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 I wszystko jasne. W telefonie masz tzw syfmiui - Global dla tego modelu nie istnieje. Wgraj czysty system China Developer, odblokuj bootloader i zainstaluj miuipolska/xiaomi.eu. Link to post Share on other sites
AseT 1 Posted March 8, 2017 Author Report Share Posted March 8, 2017 A jest jakiś inny sposób na naprawienie tego? Bo widze, że nie zbyt łatwe i szybkie jest wgranie tego innego oprogramowania Link to post Share on other sites
Zexon72 198 Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Nie ma innej opcji. Twoje oprogramowanie to "ulep", jak auto poskładane z ćwiartek. 1 Link to post Share on other sites
wojtekmarchewka 429 Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 7 godzin temu, AseT napisał: A jest jakiś inny sposób na naprawienie tego? Bo widze, że nie zbyt łatwe i szybkie jest wgranie tego innego oprogramowania Tak jak koledzy Ci pisali, jedyne wyjście to zmiana oprogramowania, jedynym światełkiem w tunelu, na szybsze powodzenie, to to że możesz próbować odblokować bootloader na tym co masz, bez romu China.W ten sposób odblokowałem kilkanaście Redmi Pro, na tym syfie. Link to post Share on other sites
mrosi 1,327 Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to post Share on other sites
Recommended Posts