mattxxx Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Witam, Mam taki problem, nie wszystkie aplikacje dodane w Autostart są uruchomione i synchronizują się w tle. Np. Menadżer Stron (to aplikacja FB to zarządzania kontem oficjalnym, nie prywatnym). Jak ktoś mi wyśle wiadomość to nie dostaję powiadomień do momentu aż nie uruchomię aplikacji ręcznie. Jak miałem chiński oryginalny global soft MIUI (8.0.4), który przyszedł z telefonem, to właśnie dodanie aplikacji do autostartu naprawiało ten probłem. Sprawdzając w zakładce Opcje Aplikacji -> Zainstalowane -> Pracują, widzę że Menadżer Stron działa, jednak jest taki problem jak opisałem powyżej. Mam też w Autostart dodany Gmail i inną aplikację, jednak nie wyświetla się jako aplikacja, która "pracuje". Co więcej, nie dostaję powiadomień od tych aplikacji, aż po reboocie telefonu nie uruchomię ich ręcznie, mimo iż w Autostart są i niektóre pracują. Problem ten nie dotyczy jednak wszystkich aplikacji. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
@GUTEK@ Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Masz włączone uruchamianie w tle dla tych aplikacji w uprawnieniach? Ewentualnie możesz spróbować jeszcze dodać kłódkę w ostatnich aplikacjach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
santos Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Spróbuj tego: panel sterowania-> bateria-> oszczędzanie w aplikacjach-> "Menadżer stron"-> "bez ograniczeń". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattxxx Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 Cześć, dzięki za wskazówki. Miałem włączone uruchamianie w tle aplikacji. Pomogła rada @santos. Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts