tomn95 Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemow1807 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Mam pewien problem z tym telefonem. Ładując go jak jest wyłączony świeci.mi się dioda lecz się nie ładuje. A gdy go włączę przestaje się zupełnie ładować . Czy można coś na to zaradzić ?? Dnia 18.12.2017 o 15:43, XiaomiFan napisał: Komputer nie wykrywa mi RN4, mam włączone debugowanie, nic nie pomaga, MiPcsuit zainstalowane najnowsze. Wcześniej z modelem niżej nie miałem takich problemów. Podłączasz kabel do kompa potem odblokowujesz tel i klikasz w tel powiadomienie o podpięciu USB Link to comment Share on other sites More sharing options...
bremso Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Podzielę się może ja swoją opinią. Używam RN4 od miesiąca a wcześniej byłem użytkownikiem Redmi Note, Redmi Note 4G, Redmi Note 3, Redmi Note 3 Pro. Ten telefon jednak nie zbił z pierwszej pozycji RN3P, w mojej opinii oczywiście. Słabszy procek, gorszy (tak mi się wydaje) aparat. Oczywiście to moje zdanie, ale o wiele lepiej użytkowało mi się poprzednika. Niemniej jednak jest to świetny telefon, szczególnie w tej cenie, genialny.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdBloczek Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Przyszedł do mnie dzisiaj nowy Redmi Note 4x z Gearbestu. Czy możecie powiedzieć mi czy mam sufmiui, czy originalny global? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdBloczek Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Cebula trafiła się za 125 dolarów, aż żal było nie skorzystać. Szkoda, że nie widzę w tym dziale jakiegoś zbiorczego poradnika krok po kroku jak przejść na Miui Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdBloczek Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Właśnie ściągam unlockera. Mam nadzieję, że przekonam się do większego rozmiaru, bo rozmiarowo Redmi 3 bardziej mi pasuje. Gdyby nie cebula to bym nie kupił, ale w końcu będę widział diodę led na czarnej ramce + nowszy android bez rezygnacji z miui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Przypominam, że to wątek ogólny, a nie poświęcony instalacji softu i odblokowaniu BL. Nie chciałbym rozdawać "nagród"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rm_125 Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Po prawie 4 miesiacach mogę stwierdzić że jestem zadowolony z telefonu. Wczesniej miałem redmi 3 i w sumie to że brakowało mi w nim pamieci bym nie zmieniał. Obecnie bateria trzyma lepiej, to nie prawda że B20 to niepotrzebny bajer u mnie widać znaczną poprawe zasiegu LTE. Fakt czasami zapyta telefon i raz na tydzień pomaga mu reset Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomoS Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Jak w ogóle sprawdzić czy mam B20? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaqjordan Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Ale możesz też mieć RN4 i nie mieć B20. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rm_125 Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 oczywiście że jedyną słuszną wersje 4/64 global Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmail Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Dnia 11.01.2018 o 09:47, cincin27 napisał: @TomoS Jak masz Redmi Note 4x to nie będziesz mieć B20. Dziwne... ja mam takiego i mam B20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmail Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 @emmail To bardzo dziwne, bo żadna wersja Note 4x nie ma B20. Chyba, że mówisz o Redmi Note 4 global version a w aplikacji weryfikującej wyskoczyło Ci Note 4x.Według moich informacji to jest to to samo. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujek22 Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Dnia 16.01.2018 o 15:21, emmail napisał: Według moich informacji to jest to to samo. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka jeżeli wgrac rom MiuiPolska to będzie działało pasmo B20 sprawdzałem u mnie na 4x i na kumpla 4Global 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaqjordan Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Że jak?? Co ty piszesz? Jak to sprawdziłeś niby?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujek22 Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Patrzyłem tak że Kumpel mieszka poza miastem i mamy telefony z takich samych sieci i zasięg taki sam był na LTE włącznie z prędkościami 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaqjordan Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Dokładnie....Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 27 minut temu, wujek22 napisał: Patrzyłem tak że Kumpel mieszka poza miastem i mamy telefony z takich samych sieci i zasięg taki sam był na LTE włącznie z prędkościami Hm, dobra metoda na sprawdzanie pasma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gringo105 Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 A wystarczy użyć opcji "szukaj" w tutejszym forum. I mamy pewność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts