Karczmi Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Siema! Dostałem do ręki wczoraj Xiaomi Redmi Pro, z racji że wcześniejszy telefon wylądował w śmietniku po zbiciu ekranu wolałbym jakoś zabezpieczyć nowy sprzęt. Macie jakieś godne polecenia linki, firmy, szkła hartowane czy etui? W necie gdzie nie wpisze Redmi Pro wyskakują rzeczy do wszystkich z serii Redmi... , no i zaokrąglony ekran, jak sobie poradzić? za małe szkło? czy coś lepszego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiaoRén Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Ze szkieł hartowanych co są na Xiaomi to chyba najlepsze ma nillkin.Etui jest multum i to już musisz szukać pod swoje preferencje, choć z pewnością wpadną tacy co podrzucą jakieś godne polecenia etui.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaos666 Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Akurat w szkłach nillkin do Redmi Pro to niewymiarowa padaka-szkoda kasy! Pod tym linkiem masz trochę lektury Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 9 godzin temu, XiaoRén napisał: Ze szkieł hartowanych co są na Xiaomi to chyba najlepsze ma nillkin. Etui jest multum i to już musisz szukać pod swoje preferencje, choć z pewnością wpadną tacy co podrzucą jakieś godne polecenia etui. Nillkin na Redmi Pro jest do pupy nie obejmuje nawet ekranu, a koszt to ok 50 zł Do tego modelu praktycznie trzeba szukać szkła pełnego, które obejmuje całość, ale nie jest pozbawiony wad, delikatnie przyciemnia, oraz są widoczne kropeczki w słońcu, oraz trzeba dobrać etui tak żeby się nie gryzło, bo mocno spasowane etui nie pozwoli na zamontowanie takiego szkła Gruby i mało elastyczny sylikon w tym wypadku odpada, czy np. IPAKY Mam takie etui oryginalne Xiaomi z aktywnym okienkiem Idealnie pasuje z pełnym szkłem, oraz nie ma problemu z dotykiem na zamkniętej klapce, piszę o tym ponieważ te etui w miejscu okienka także ma szybkę inie jest puste jak, w etui z okienkiem od LG G2 Mam także takie etui Niestety nie założymy pełnego szkła, oraz bardzo ciężko je nałożyć, ze względu na to że jest to mocno sztywny plastik W tej chwili telefon mam z pełnym szkłem oraz etui sylikonowe bardzo cienkie z zaślepkami przypominające Nillkin Nature, upadł mi już kilka razy i odpukać nadal cały A co do szkieł, to zapraszam do moich ogłoszeń, gdzie mam w sprzedaży pełne Mocolo https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/U4xr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Radzę zacząć używać wyszukiwarki na Forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts