pionq Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Hej, pojawił mi się dziwny problem, kiedy dzwonię lub otrzymuje połączenie od jednego konkretnego kontaktu pojawi mi się tylko nr, wcześnie było ok i pojawiało się zdjęcie i opis, nr jest zapisany zarówno na tel i karcie sim, próbowałem zostawić tylko na jednym nośniku, dodać na nowo ale nic nie pomaga. System to MIUI 8.0.5.0. wersja stabilna z forum. Może ktoś z użytkowników będzie w stanie pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 16 godzin temu, pionq napisał: System to MIUI 8.0.5.0 Czemu nie zaisnatlujesz sobie jakiejs nowszej wersji np. 8.1.3? Ja mam 8.1.2 i u mnie problem nie wystepuje. Na poczatek zrobilmy jakies czyszczenie davlink/cache z poziomu TWRP (nie usunie Ci to danych). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeserGd Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Kiedyś miałem podobny przypadek gdy był zdublowany kontakt,a dokładniej był jeden kontakt z zapisanym samym nr telefonu i drugi kontakt z pełnymi danymi.Sent from my Mi-4c using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionq Posted March 2, 2017 Author Share Posted March 2, 2017 16 godzin temu, LeserGd napisał: Kiedyś miałem podobny przypadek gdy był zdublowany kontakt,a dokładniej był jeden kontakt z zapisanym samym nr telefonu i drugi kontakt z pełnymi danymi. Sent from my Mi-4c using Tapatalk Pomogło wielkie dzięki!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts