leniwiec55 Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Przeleciał przez cały pokój, wylądował na ścianie i (na szczęście tylko to?) kompletnie nie działa przycisk power. Nawet go otworzyłem, próbowałem kombinować, ale nie zadziała. Wszystkie inne podzespoły ok, wyświetlacz nawet cały. Czy jest sposób na uruchomienie bez tego przycisku? Podłączenie do ładowarki tylko ładuje, przyciski głośności też nic. Jestem zdesperowany, bo raczej części do naprawy nie znajdę, a beznadziejnie byłoby wyrzucić telefon przez ten przycisk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexon72 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) Znalezione w 15 sekund >> https://goo.gl/9RMmlw Edited February 27, 2017 by Zexon72 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexon72 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Nie kombinuj, bo uszkodzisz płytę główną, a w najlepszym wypadku złącze do taśmy wyłącznika Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts