Caxap77 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Mam taki problem z tetheringiem w moim redmi 3s. Otóż po uruchomieniu tetheringu czy to przez USB czy WiFi działa on tak długo jak świeci się ekran i chwilę po jego wygaśnięciu. Po tym transfer danych przerywa się i nie mogę korzystać z internetu na laptopie. Po wybudzeniu telefonu czy to czytnikiem linii papilarnych czy też przyciskiem z boku na górnym pasku ekranu pojawia się po sekundzie informacja o prędkości transferu i internet na laptopie znowu rusza. Wygląda na to, że transfer danych działa tylko gdy telefon jest wybudzony. Co zmienić i gdzie żeby transfer był także gdy ekran telefonu jest wygaszony? Aktualnie mam najnowszy miui 8.1 global. Będę wdzięczny za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 masz wyłączone oszczędzanie energi w ustawienia -> bateria? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caxap77 Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 tak, oszczędzanie energii miałem i mam wyłączone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts