matti9944 Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Witam wszystkich. Mam problem z widgetami w moim Redmi 3s, kiedy ustawie widget na pulpicie to aktualizuje się tylko do czasu zablokowania lub wyczyszczenia RAM, potem godzina, pogoda itp przestaje się zmieniać. Próbowałem zmieniać ustawienia w zarządzaniu aplikacjami, energia itp ale nic nie pomoglo. Może ktoś miał podobny problem i udało się go rozwiązać. Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uki.jarzyn Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 U mnie działa kłódka na aplikacje pogodową od której mam widget, godzina się normalnie odświeża Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
matti9944 Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 Kłódka też nie działa, po wyczyszczeniu pamięci RAM widget przestaje się aktualizować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
santos Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Panel sterowania -> bateria -> oszczędzanie w aplikacjach -> np "pogoda" -> "bez ograniczeń". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matti9944 Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 Dzięki wielkie, pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts