JosePepe Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Czy działają wam usługi lokalizacyjne w Miui 10? Po instalacji najnowszej wersji stable xiaomi.eu GPS przestał działać zupełnie. Mapy nie widzą też mojej lokalizacji gdy jestem na Wi-Fi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 No nie, może jest słabiej ale działa u mnie przynajmniej.PozdrMi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
mumingr Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 (edited) Wybaczcie moje pytanie, powiedzcie czy mogę zainstalować przez recovery wersje stable mając obecnie miuipolska i czy warto to robić. Edited December 13, 2018 by mumingr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 Ja zainstalowałem stable bezpośrednio na ostatnią eu. Na 10.7.0.1 nie działał mi bluetooth, poprawiłem 10.7.0 i jestem zadowolony. Szkoda tylko, że poprawek bezpieczeństwa nie ma, może jeszcze będą. Jak nie, to trzeba będzie opuścić MIUI.Pozdr Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
mumingr Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 (edited) A co sądzicie o roomie xiaomi.eu_multi_MI4c_V10.1.1.0.NXKCNFI_v10-7.0, czy to jest ten o którym pisze kolega Dario Edited December 13, 2018 by mumingr Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavkoTM Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 (edited) U mnie czasami przełączniki nie działają. Zaczynają działać po kilkunastu sekundach, albo po wyłączeniu ekranu i ponownym włączeniu, a czasami dopiero po restarcie telefonu. Jest więcej wolnego ramu i aplikacje nie są tak szybko usuwane z listy ostatnio otwartych (nawet te bez kłódki). Edit. Może i więcej wolnego ramu pokazuje licznik, ale niestety nie jest w stanie pracować tak wydajnie jak na poprzednim stable - telefon na ładowarce, pełen zasięg 4G, włączony BT, miBand, gps, google maps, yanosik, poczta, eset i niestety tidala już nie uciągnął. Dźwięk charczał jak w słabo dostrojonym radio. Na liczniku pokazywał 600-900 MB ramu. Wyłączyłem 2 nawigacje i dźwięk był OK. Jechałem 100 km i kilkukrotnie to sprawdziłem. Kiepsko... Edit 04.02.2019 Odnośnie przełączników - w ciągu ostatnich 2 tygodni 1 raz nie działały i telefon wymagał restartu. Edited February 4, 2019 by slavkoTM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts