Jump to content

Xiaomi Stable dla Mi4c - temat tylko dla użytkowników stable

Lokator

Recommended Posts

• 1 month later...

Ja zainstalowałem stable bezpośrednio na ostatnią eu. Na 10.7.0.1 nie działał mi bluetooth, poprawiłem 10.7.0 i jestem zadowolony. Szkoda tylko, że poprawek bezpieczeństwa nie ma, może jeszcze będą. Jak nie, to trzeba będzie opuścić MIUI.

Pozdr

Mi4c

• 5 weeks later...

U mnie czasami przełączniki nie działają. Zaczynają działać po kilkunastu sekundach, albo po wyłączeniu ekranu i ponownym włączeniu, a czasami dopiero po restarcie telefonu.

Jest więcej wolnego ramu i aplikacje nie są tak szybko usuwane z listy ostatnio otwartych (nawet te bez kłódki).

Edit.

Może i więcej wolnego ramu pokazuje licznik, ale niestety nie jest w stanie pracować tak wydajnie jak na poprzednim stable - telefon na ładowarce, pełen zasięg 4G, włączony BT, miBand, gps, google maps, yanosik, poczta, eset i niestety tidala już nie uciągnął. Dźwięk charczał jak w słabo dostrojonym radio. Na liczniku pokazywał 600-900 MB ramu. Wyłączyłem 2 nawigacje i dźwięk był OK.

Jechałem 100 km i kilkukrotnie to sprawdziłem. Kiepsko...

Edit 04.02.2019

Odnośnie przełączników - w ciągu ostatnich 2 tygodni 1 raz nie działały i telefon wymagał restartu.

Edited by slavkoTM
  • Like 1