siatkarz014 Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Witam, otóż mam problem z GPS w moim Mi4c. Mam obecnie najnowszy soft z Miuipolska, lecz problemy występowały także wcześniej. Szukałem już wiele sposobów, ale nic nie pomaga. W GPS Status robiłem aktualizacje A-GPS, ustawiałem również w FasterGPS. Będąc na dworze moje Mi4C wykrywa max 7 satelit o mocy 20-27,w domu i na balkonie nie chce złapać w ogóle fixa. Powoduje to, że nie da się normalnie korzystać z nawigacji podczas jazdy. Macie jeszcze jakieś pomysły, jak polepszyć zasięg i szybkość łapania fixa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Oczywiście tych wątków nie znalazłeś? Jeśli istnieją wątki powiązane z problemem - zadajemy w nich pytania. Zakładanie nowych tematów to ostateczność. Kosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts