Szagii Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Witam, Zdecydowałem się na kupno Xiaomi Mi5, z automatu chciałem kupić kolor czarny ale biały bardziej do mnie przemówił, teraz każdy mnie przestrzega że białe telefony żółkną i zdecydowanie odradzają. Jak to wygląda z Xiaomi? Kogoś to spotkało? Pozdrawiam
0 Kupiec_1985 Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 U mnie od czerwca biały jest biały i zdecydowanie bardziej atrakcyjnie wygląda niż czarny Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
0 daniel.wu Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 1 godzinę temu, Szagii napisał: Witam, Zdecydowałem się na kupno Xiaomi Mi5, z automatu chciałem kupić kolor czarny ale biały bardziej do mnie przemówił, teraz każdy mnie przestrzega że białe telefony żółkną i zdecydowanie odradzają. Jak to wygląda z Xiaomi? Kogoś to spotkało? Pozdrawiam Zżółknie? Nie ma opcji, to nie plastik, a 3d glass body Kwestia gustu, tylko i wyłącznie. Mnie się biały podoba i kupiłem biały, a Ty kup jaki Tobie odpowiada.
Question
Szagii
Witam,
Zdecydowałem się na kupno Xiaomi Mi5, z automatu chciałem kupić kolor czarny ale biały bardziej do mnie przemówił, teraz każdy mnie przestrzega że białe telefony żółkną i zdecydowanie odradzają.
Jak to wygląda z Xiaomi? Kogoś to spotkało?
Pozdrawiam
2 answers to this question
Recommended Posts