kedar1333 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 WitamMam do sprzedania używanego na polskiej gwarancji Xiaomi mi 5 w kolorze białym. Telefon ma zdjęta blokadę bootloadera więc można wgrywać jaki się chce soft. Telefon jest w idealnym stanie pod każdym względem. W chwili obecnej nakleiłem nowe szkło hartowane, dodatkowo dorzucam pare silikonowych etui. W razie pytań jestem do dyspozycji. Pytania na priv. Cena 1000zł.Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted February 18, 2017 Author Share Posted February 18, 2017 Proszę usunąć ten wątek. Dziękuję Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Twój wątek został przeniesiony do archiwum, ponieważ nie spełnia zasad regulaminu działu giełda. Zapoznaj się również z zasadami uzupełniania wątków w dziale giełda. Kolejne błędne tematy karane będą ostrzeżeniem punktowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts