eNse Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Wczoraj na moim Mi5 zaczęły dziać się dziwne rzeczy z aplikacją Facebook Messenger. Na początku wysiadło nagrywanie video w aplikacji (zaczyna się nagrywanie, po sekundzie zostaje przerwane i zostaje tylko zdjęcie). Walczyłem różnymi metodami, instalowałem starsze wydania Messengera, czyściłem dalvik/cache, nic nie pomogło, z tego co widziałem to nie tylko ja mam taki problem. W między czasie jak skakałem między różnymi wersjami, aplikacja przestała sygnalizować diodą led nową wiadomość.. W uprawnieniach wszystko jest nadane tak jak trzeba, a informacja "Dioda led" nie pokazuje się tam gdzie zaznaczyłem na czerwono. Wcześniej taka pozycja tam widniała, myślę że tutaj jest problem, tylko jak go rozwiązać? Posiadam MIUIPolska 6.11.10 dev jeśli to w czymś pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamykos Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Cześć, mam podobny problem z nagrywaniem video w messengerze. Mam MIUI Global 8.0 (8.0.10.0.0) - czekam na approval Chińczyka ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXxMederixXx Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 (edited) Witam, Dioda led nie miga jak dostane wiadomosc na messegera... Mialem RN2 i nie dzialalo, kupilem RN4 i dalej nie dziala... EDIT: Juz sobie poradzilem, wszystko dziala jak nalezy Edited June 26, 2017 by xXxMederixXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts