Jump to content

Uchwyt samochodowy - jakich używacie, co polecacie?

Niedam
 Share

Recommended Posts

3 godziny temu, Komisarz^Zawada napisał:

Ja kupiłem ostatnio za 40 zł z alledrogo i jestem zadowolony. Nie odkleja się, sztywny i dobrze się reguluje. Wystarczy, że wybierzesz dobry rozmiar, aby pomieścił Twojego 5,5' smartfona. Nie pamiętam dokładnie od którego sprzedawcy. 

A po komentarzach nie jesteś w stanie sprawdzić, od kogo lub jaki to jest model ? Nie wiele mi Twoja informacja pomogła :)

• Like 1

Wieczorem dam konkretne info. Teraz nie mam dostępu do historii. Szczerze mówiąc to nie wiem, jak bardzo zły musiałby być uchwyt, żeby go ocenić negatywnie. No chyba, że masz bardzo wysokie wymagania :-P. Może te za 15 zł to takie są, ale w tej cenie co ja kupiłem jest naprawdę dobrze wszystko wykonane i spełnia swe zadanie :-)

Ostatecznie zdecydowałem się na rozwiązanie firmy iOttie. Bardzo ciekawe mocowanie i o dziwo jest bardzo stabilne. Może nie tak jak w uchwycie. Jednak nie znalazłem wad podczas kilku dni użytkowania. Tutaj link do strony producenta https://www.iottie.com/Product/Detail/1154/iOttie-iTap-Magnetic-Air-Vent-Mount-for-iPhone-_-Smartphones

• 6 months later...