Niedam Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Witajcie. Czy możecie polecić jakiś dobry uchwyt samochodowy do Note 4 ? Jeżeli macie jakieś doświadczenia w tym temacie chętnie ich wysłucham, gdyż szykuję się do zakupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komisarz^Zawada Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Ja kupiłem ostatnio za 40 zł z alledrogo i jestem zadowolony. Nie odkleja się, sztywny i dobrze się reguluje. Wystarczy, że wybierzesz dobry rozmiar, aby pomieścił Twojego 5,5' smartfona. Nie pamiętam dokładnie od którego sprzedawcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niedam Posted February 16, 2017 Author Share Posted February 16, 2017 3 godziny temu, Komisarz^Zawada napisał: Ja kupiłem ostatnio za 40 zł z alledrogo i jestem zadowolony. Nie odkleja się, sztywny i dobrze się reguluje. Wystarczy, że wybierzesz dobry rozmiar, aby pomieścił Twojego 5,5' smartfona. Nie pamiętam dokładnie od którego sprzedawcy. A po komentarzach nie jesteś w stanie sprawdzić, od kogo lub jaki to jest model ? Nie wiele mi Twoja informacja pomogła 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komisarz^Zawada Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Wieczorem dam konkretne info. Teraz nie mam dostępu do historii. Szczerze mówiąc to nie wiem, jak bardzo zły musiałby być uchwyt, żeby go ocenić negatywnie. No chyba, że masz bardzo wysokie wymagania :-P. Może te za 15 zł to takie są, ale w tej cenie co ja kupiłem jest naprawdę dobrze wszystko wykonane i spełnia swe zadanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komisarz^Zawada Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Ja kupiłem tutaj: http://allegro.pl/show_item.php?item=6685491209&utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=PLASmA_GOCLEVER#thumb/5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niedam Posted February 20, 2017 Author Share Posted February 20, 2017 Ostatecznie zdecydowałem się na rozwiązanie firmy iOttie. Bardzo ciekawe mocowanie i o dziwo jest bardzo stabilne. Może nie tak jak w uchwycie. Jednak nie znalazłem wad podczas kilku dni użytkowania. Tutaj link do strony producenta https://www.iottie.com/Product/Detail/1154/iOttie-iTap-Magnetic-Air-Vent-Mount-for-iPhone-_-Smartphones Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł_TBU Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Ja kupiłem taki, 8zł śmiech na sali a sprawdza się rewelacyjnie. Jak coś to biały jest brzydki, lepiej brac czarny. http://allegro.pl/uniwersalny-uchwyt-samochodowy-klips-do-telefonu-i6495158428.html?fromVariant=6448449024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 A ja nie polecam. Ten oring pękł i można to wyrzucić Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastiw Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Ja jeżdżę b. dużo z tel. w uchwycie (gps+kamerka) i najlepiej się sprawdza blueprint, taki uniwersalny, konkretnie kształt -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts