wojtekmarchewka Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Znalazłem w odmętach sieci (na stronie wietnamskiej) rozwiązanie jak pobrać płatne motywy Miui, całkiem za darmo W przeglądarce PC wyszukujemy interesujący nas motyw, średnio motyw kosztuję 3 MiKredyty np. Ten motyw Kosztuję 6 MiKredytów (10 MiKredytów to ok 15 zł) Kopiujemy adres http://zhuti.xiaomi.com/detail/2cc74e50-fb3b-4328-8a4e-e80e20bc856a I delikatnie go modyfikujemy, usuwamy "detail" i w te miejsce wpisujemy "download" czyli tak. http://zhuti.xiaomi.com/download/2cc74e50-fb3b-4328-8a4e-e80e20bc856a Otwiera się okno z zapisem i pobieramy 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 U nas jest zdjęta autoryzacja, co prawda zdejmowaliśmy ją w innym celu, ale do takiego też się sprawdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted February 13, 2017 Author Share Posted February 13, 2017 12 minut temu, hellhammer napisał: Probowales teo sposobu chociaz ? Dziala to na miuipolska? Na china i globalu nie ma sensu, bo platne motywy sa takze w apce theme. Mozna je normalne pobrac i albo kupic albo kliknac try i przez 5 minut wyprobowac. A przy mieszaniu w customize mozna wykorzystac elementy platnego motywu w innym, bez limitu czasoweo i kupowania... Edit. Natomiast na miuipolska działa i da sie zastosować. Dzieki. No jasne że próbowałem nie sprawdzonych sposobów nie umieszczam Link to comment Share on other sites More sharing options...
santos Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 U mnie również działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLiM Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Spoko działa, to mają faktycznie dobrze zabezpieczony serwis teraz trzeba szybko wszystko ukraść zanim zablokują Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Umiecie w jakiś sensowny sposób przeglądać te rzeczy do pobrania? Tzn da się tam jakoś wejść w kategorie, czy wszystko jest na kupie? Motywy z chińskimi ludźmi są tak średnio atrakcyjne jak dla mnie a np. krajobrazy niektóre są już zrobione całkiem spoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLiM Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Ktoś może sprawdź ten motyw. Na china dev ten sposób raczej nie działa bo pobrane tematy są uruchomione w trybie testu. Po jakimś czasie temat zostaje zmieniony na domyślny.Faunushttp://zhuti.xiaomi.com/download/0b92a491-a362-464d-883b-a6ad7c1e3203Sent from my Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLiM Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Do usunięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
xoxsc Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Mam pytanie. Czy pobieranie motywów z zhuti.xiaomi.com są bezpieczne? Mam na myśli wirusy itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flexeii Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 1 godzinę temu, xoxsc napisał: Mam pytanie. Czy pobieranie motywów z zhuti.xiaomi.com są bezpieczne? Mam na myśli wirusy itp. Tak, pobieranie z tej strony jest bezpieczne. Dlaczego miałoby nie być skoro to oryginalna strona Xiaomi z motywami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banita8 Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Witam. Czy ta strona http://zhuti.xiaomi.com/ moze byc troszke mniej po chinsku bo nic nie czaje. Moze trzeba w cos kliknac?? Jak tak to bym prosil o zrzut ze strzaleczka Tak w ogole to jeszcze nigdzie nie widzialem platnego motywu, w systemie sa ich setki ale wszystkie free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalglowa Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 (edited) Witam A jak pobiorę taki motyw to będzie po polsku??? Edited April 8, 2017 by rafalglowa literówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Niekoniecznie. Większość motywów ma chińskie wstawki np część napisów w zegarku czy widzecie pogody. Dodatkowo gdy ekran blokady ma dodatkowe ustawienia to są one po chińsku. Trzeba się z tym liczyć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris78 Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 A może ktoś powiedzieć jak uruchomić tak motyw który pobrałem w wyżej podany sposób bo go pobrałem ale uruchomić się nie chce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Wgrywasz go w aplikacji Motywy.Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris78 Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 A w jaki sposób ja tam dodać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Jak poniżej.Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris78 Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
robaks Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 I opisany w pierwszym poście sposób na ściąganie płatnych motywów już nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Rzeczywiście już nie działa. Jest jakiś nowy sposób? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts