Conor Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 3 minutes ago, FromWP said: Możesz dowolnie miksować motywy wbudowaną aplikacją. Niczego więcej do tego nie potrzeba. Dobra wygrzebałem. Naprawdę to MIUI jest tak cholernie nie intuicyjne ze ja nawet nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peran7 Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Ale że mogę zastosować lockscreen domyślny z MIUI czy mam instalowac jakąś inną apkę ?Wbudowana apk motywów. Wybierasz własny motyw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conor Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 (edited) Ogólnie te motywy to troszku taki crap według mnie. Mają jedynie wpływ na aplikacje które oskinujemy. W windowsie jest to o wiele lepiej rozwiązane i wszystkie aplikacje które korzystają z microsoftowego frameworka mają dobrane odpowiednie kolory. Żeby te motywy miały sens to powinny modyfikować graficzną stronę framework-a androida, zapewne tak się dzieje jak się ma theme engine ale w miui to jedynie moduje apkę najwidoczniej. Szkoda że nie można wgrać w10 na inne telefony xiaomi od mi4 Edit Chyba nic lepszego nie wyczaruje. Jak to mówią "z gówna bata nie ukręcisz" Edited May 22, 2017 by Conor Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Nic nie stoi na przeszkodzie byś stworzył własny motyw. Taki który Cię zadowala...Możliwości edycji są potężne ale trzeba do tego trochę wiedzy i tu się zgadzam z Tobą że większość motywów jest słaba ale to nie wina braku narzędzi czy możliwości a wiedzy kogoś kto ten motyw tworzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 Jakby ktoś szukał czarnego motywu to polecam Diabolus. Jest naprawdę czarny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cietybadacz Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Chciałem pobrać dzis motyw z zhuti.xiaomi.com. Zmieniam w ścieżce /detal na /download i odświeżam. Jednak wyskakuje błąd i komunikat "tą stroną nie istnieje...". Jak u was to wygląda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 7 godzin temu, cietybadacz napisał: Chciałem pobrać dzis motyw z zhuti.xiaomi.com. Zmieniam w ścieżce /detal na /download i odświeżam. Jednak wyskakuje błąd i komunikat "tą stroną nie istnieje...". Jak u was to wygląda? Tak samo. Darmowych motywów też nie można pobrać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kingaa16 Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Witam Poszukuję motywu który upodobni moje telefony do iphone - Posiadam Redmi Note 3 Pro SE i X4. Zależy mi konkretnie na dialerze, aby miał ciemne tło i "cyfry z iphone" Wszystkie które znalazłam mają jasne tła. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 http://en.miui.com/thread-912934-1-1.html?mobile=2 zmienia chyba wszystko choć nie wiem czy Ci dialer będzie pasować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolskaWTF Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Tak jak w tytule. Szukam motywu najbliższego temu stockowemu z V3 na V9. Najlepiej z starym klapkowym zegarem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kingaa16 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Dnia 21.10.2017 o 19:55, Alucard napisał: http://en.miui.com/thread-912934-1-1.html?mobile=2 zmienia chyba wszystko choć nie wiem czy Ci dialer będzie pasować. Właśnie zależy mi na czymś absolutnie ciemnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 To może coś takiego? https://miuipolska.pl/reloaded-v9-czarny-motyw/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immoral Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Witam, macie jakieś fajne motywy związane z klubem Fc Barcelona lub zwierzętami typu: tygrys, wilk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolson Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 http://en.miui.com/thread-912934-1-1.html?mobile=2 zmienia chyba wszystko choć nie wiem czy Ci dialer będzie pasować.Hej Alucard czy masz może ten motyw na swoim telefonie, czy moglbys go udostępnić? Link który podałeś jest ok, ale w tym wątku link z serwera nie działa, krzyczy że nie może ściągnąć bo jest jakiś problem z siecią, próbowałem z wifi I z danych mobilnych, coś tam chyba jest nie teges...Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 @tolson https://drive.google.com/file/d/1EX0WJ-3dtokeSPOoY4i5oAxQOcaSXTRn/view?usp=drivesdk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic_coin Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 W temacie z aktualizacjami znalazłem zrzut ekranu z ciekawym motywem. Wie ktoś z jakiego motywu pochodzą ikony? Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
otis Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Ikony to AngoCons 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic_coin Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Ikony to AngoConsApka motywy nie chce ich znaleźć. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
otis Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 (edited) @Magic_coin bo to wygląda jak jakis nova launcher, a te ikony sa w sklepie play to chyba sa te: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxpatchs.ango Edited November 13, 2017 by otis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemonk25 Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 (edited) Szukam motywu który będzie miał w pasku powiadomień 4x5 tak jak na screenie. Poszukuję ponieważ na tym motywie to co zaznaczone nie zawsze działa i nie zawsze przenosi do ustawień. A więc motyw 4x5 poszukiwany Edited November 13, 2017 by przemonk25 Zmiana zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
fi9o Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Mnie cni panowie interesowały by motywy które mają ikonki nieregularnych kształów, jak ma to miejsce w motywie 'N' który jak dotąd ma najzacniejsze ikonki z jakimi się spotkałem. Wszystkie te motywy z ikonami na jedno kopyto dawno mi zbrzydły i teraz szukam czegoś takiego. Limitless też ujdzie, ale klasycznie szukam więcej, lub też 'wincyj!!!!!!!' Pozdrawiam, Mateusz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomsmith Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Tak jak w tytule. Szukam takiego motywu. Kiedyś gdy kupiłem mi5 metodą prób i błędów wgrywalem różne motywy i znalazłem taki z przezroczystym zegarem analogowym. Ale ze w międzyczasie robiłem full wipe to mi się niestety usunelo. No i szukam i szukam i nic takiego nie mogę znaleźć, zawsze są tylko zegary cyfrowe. Dodam, że nie interesują mnie apki że sklepu play bo nie zawsze odświeżają godzinę-uroki miui. Pomoże ktoś? Tapatalk by Xiaomi Mi5 Pro Ceramic Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukier21 Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Witam serdecznie. Szukam motywu Światowe Życie. Nie wiem dlaczego zniknął z mojego Xiaomi, nie mogę go również ściągnąć. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 (edited) Szukam ikon jak z obrazka. Znalazłem na xda, ale autor olał moje pytanie. Edited January 23, 2018 by don_kamillo Link to comment Share on other sites More sharing options...
piromaniak Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Witama Czy wam ten sposób na darmowe pobieranie motywów działa? Bo mi nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 @piromaniak Działa. Ściągasz przez http://mtzfile.gq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pabian Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 (edited) Istnieje motyw które na ekranie blokady ma informacje o baterii tak jak domyślny (czas do naładowania...), ale bez możliwości wejścia do ustawień automatycznej zmiany tapet? Albo takie który ma te informacje o baterii, ale dodatkowo wyświetla pogodę? Chociaż temperaturę. Edited January 25, 2018 by Pabian Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Czy ktoś się natknął na ikony w stylu EMUI, iOS, ostatecznie Samsung, które potrafiłyby pokazać na ikonach pogody i kalendarza aktualną pogodę i aktualną datę? Wypróbowałam ostatnio kilka, ale każdy zestaw ma albo datę, albo pogodę, nigdy obie jednocześnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Zobacz te z tego motywu(http://en.miui.com/thread-542590-1-1.html) @magyarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcik Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Czy ktoś może mi podesłać motyw Adria Dark Elegance, bo na en.miui.com nie jest już dostępny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcik Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Dzięki @dzidexx, przeleciałem na szybko i nie doczytałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 @Alucard no właśnie tu nie ma pogody na ikonce A szkoda, bo same w sobie ładniutkie są... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 @magyarek w tym motywie zmienia się ikona, np jak pada śnieg to ikona jest płatkiem śniegu itp. Chodzi Ci żeby pokazywała temperaturę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 No o to mi chodziło, ale sama pogoda też mi się nie zmieniała - jak było słoneczko, tak trwało niezmiennie nawet przy śnieżycy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namaste Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Poszukuję motywu wzorowanego na iPhona do Mi6 Czy ktoś spotkał się z prawidło działającą nakładką wzorowaną na iPhona ? Szukam najlepiej prostej i czytelnej plus powiadomienia na ekranie.Tło bez widoczków i kolorowych wzorków najlepiej czarne. Zależy mi oprócz ikon z iPhona na zamianie kalkulatora, budzika,sms, kalendarza, notatnika czyli wszystkiego co niezbędne. Posiadam Xiaomi Mi 6. Z motywów darmowych ściągnąłem iOS 10 trislank ale są tylko co widzę zmiany w ikonach i powiadomienia. Jest coś ciekawszego do zmiany wyglądu i ustawień ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts