jacekdwirniczak Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Witam wszystkich Kupiłem używanego Xiaomi hongmi 1,nie znam zbyt dobrze angielskiego więc chciałbym zainstalować oprogramowanie z językiem polskim. Mam w zwiazku z tym kilka pytań: -czy jest w ogóle taka możliwość? -jak bardzo trzeba być zaawansowanym techniczni aby tego dokonać? - ile czasu to może zająć maksymalnie? Dodam że mało znam się na tych wszystkich rzeczach,wiec proszę o wyrozumiałość i jestem w stanie zrobić to jeżeli wszystko mam napisane krok po kroku. P.S Pobrałem taki plik: MIUIPolska_HM2013023_26.0.0_v5-4.2.zip wszedłem w [Recovery Mode]... i nic...wyskakuj mi że nie odnaleziono pliku o nazwie " update.zip",więc zmieniłem nazwę na właściwą i dalej nic... Proszę o pomoc Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. https://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts