MacGyver Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Witam Telefon wrócił z serwisu z brakiem numerów IMEI, nieprawidłowym numerem seryjnym i adresem MAC karty Wi-Fi, źle działającymi czujnikami i NVRAM WARNING: Err = 0x10 w wykrytych sieciach Wi-Fi. Problem braku numerów IMEI załatwiłem poprzez wpisanie ich w programie. Proszę o pomoc w naprawie pozostałych usterek. Z góry Wielkie Dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmati96xx Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Może wyślij do serwisu jeszcze raz . Oni popsuli to niech naprawią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgcompany Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Jeśli masz pudełko z numerami, to może ten film Ci pomoże: Powinno działać na wszystkich Xiaomi z Mediatekami. Tylko te czujniki jeszcze są zastanawiające czemu nie działają... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacGyver Posted February 9, 2017 Author Share Posted February 9, 2017 Dnia 8.02.2017 o 09:17, xxmati96xx napisał: Może wyślij do serwisu jeszcze raz . Oni popsuli to niech naprawią. Nie chcę mieć już nic do czynienia z tym serwisem. Dnia 8.02.2017 o 11:48, mgcompany napisał: Jeśli masz pudełko z numerami, to może ten film Ci pomoże: Powinno działać na wszystkich Xiaomi z Mediatekami. Tylko te czujniki jeszcze są zastanawiające czemu nie działają... Nie bardzo wiem skąd wziąć ten plik. W ROMie który ściągnąłem nie widzę takiego. Konkretnie to czujnik przechyłu... Czujniki zbliżenia i światła działają raczej dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts