danma07 Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Witam , pół roku temu zakupiłem Xiaomi Redmi 3S Pro i od tej pory nigdy nie dostałem żadnej aktualizacji , od razu mówię że jestem kompletnym laikiem czy jest jakaś możliwość wgrania nowego oprogramowania czy coś żeby telefon szybciej chodził ? Z góry dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 3 minuty temu, danma07 napisał: Witam , pół roku temu zakupiłem Xiaomi Redmi 3S Pro i od tej pory nigdy nie dostałem żadnej aktualizacji , od razu mówię że jestem kompletnym laikiem czy jest jakaś możliwość wgrania nowego oprogramowania czy coś żeby telefon szybciej chodził ? Na tym romie to nigdy nie dostaniesz. To jakaś nieoryginalna modyfikacja, nie oficjalny global. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danma07 Posted February 6, 2017 Author Share Posted February 6, 2017 7 minut temu, FromWP napisał: Jak mogę wgrać oficjalny rom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 masz odpowiedni poradnik na tym forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts