ZduneX25 Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 No to tak, kupiłem apkę i fajnie działała do czasu restart telefonu, teraz za nic w świecie nie chce pokazywać kto dziwni i pisze, są same ikonki jak kiedyś kiedy nie miałem tej apki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatis Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Głupio spytam ale czy wyłączyłeś powiadomienia z MiFit? U mnie Podczas dzwonienia czy komunikatorów program spisuje się bez zarzutu natomiast przy smsach jest problem. Albo w ogólnie nie pokazuje kto napisał smsa, albo w ogóle nie wysyła powiadomienia o sms do opaski. btw. Może zmienić temat i zrobić zbiorczy nt problemów z tą aplikacją bo w najnowszej wersji wydaje się dawać spore możliwości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 6, 2017 Author Share Posted February 6, 2017 Poprosiło bym wyłączył i tak zrobiłem. Fajnie działało dwa dni, podpisany był każdy sms oraz każde połączenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatis Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 heh, a to ciekawe. Mi połączenia działają bez zarzutów tak jak i komunikatory. Sms wyświetla tylko ikonę lub nie działa wcale. Tak z ciekawości - coś po za włączeniem sms to w tych ustawieniach grzebałeś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 6, 2017 Author Share Posted February 6, 2017 Wiesz co, zrobiłem jeszcze drugi restart i połączenia działają już, ale bardziej zależało mi na sms, fakt jest sama ikona, a skoro dwa dni było to coś musi się dać wymyślić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatis Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 (edited) Ja wczoraj np nie byłem w stanie w ogóle spowodować żeby mnie o smsie powiadamiał. Po czym włączyłem powiadomienie w MiFit ale skoro mifit nie pokazuje ID to stwierdziłem że na uja mi takie powiadomienie to wyłączyłem. Włączyłem zatem znów w mi tools i mi tools aktualnie wyświetla mi ikone tylko - nic z tego nie kumam i lekko mnie to irytuje. Napisałem do autora wtyczki ale raczej olewa temat mógłbyś looknąć co masz ustawione w tekst wibracji w sms? $contact? albo wykonać zrzuty z ustawień całego sms ? Edited February 6, 2017 by fatis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 6, 2017 Author Share Posted February 6, 2017 W tekst dałem samo $contant właśnie, ogólnie jak biorę test to jest ikonka duża chwilę, potem mniejsza i nazwa, ale jak już faktycznie przychodzi wiadomość to jest tylko duża ikona.. EDIT: dałem język na chiński włączyłem nazwę w mifit, wróciłem na pl i póki co działa, pewnie do restartu znowu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatis Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 no ale to ci mifit wysyła powiadomienia do opaski a nie miband tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Nie wiem, czy to wam coś pomoże, ale u mnie niedawno (fakt, że na miband1) nie działały powiadomienia smsów i aplikacji, powiadamiał tylko o połączeniach, próbowałam już chyba wszystkiego, aż w końcu odinstalowałam całkiem MiFit i zsynchronizowałam opaskę tylko przez MBTools - od tamtej pory śmiga jak przecinak //Z25: słaba alternatywa trochę Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 Moja metoda podziałała pół dnia wkurzające. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts