abakan Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Witam, mam problem ze swoim Redmi 4: bez żadnych mechanicznych powodów (nie upadł, nie został zalany/zamoczony) w pewnym momencie mając w około 50% naładowaną baterię telefon po prostu się wyłączył. Nie reaguje w żaden sposób na ładowarkę ani na naciskanie przycisków vol i power. Mam go od ok. 3 m-cy, ma wgrany " MIUI 8 Android 6.0 (ROM Global z językiem polskim, usługami Google i automatycznymi aktualizacjami) " według sprzedawcy- nic nie zmieniałem. Czy coś można próbować czy wysyłać od razu do Chin (tam ponoć ma gwarancję)??? Jeżeli w ogóle jest ona ważna bo nie za bardzo wierzę w to.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 12 minut temu, abakan napisał: Witam, mam problem ze swoim Redmi 4: bez żadnych mechanicznych powodów (nie upadł, nie został zalany/zamoczony) w pewnym momencie mając w około 50% naładowaną baterię telefon po prostu się wyłączył. Nie reaguje w żaden sposób na ładowarkę ani na naciskanie przycisków vol i power. Mam go od ok. 3 m-cy, ma wgrany " MIUI 8 Android 6.0 (ROM Global z językiem polskim, usługami Google i automatycznymi aktualizacjami) " według sprzedawcy- nic nie zmieniałem. Czy coś można próbować czy wysyłać od razu do Chin (tam ponoć ma gwarancję)??? Jeżeli w ogóle jest ona ważna bo nie za bardzo wierzę w to.... Szukaj informacji na Forum. Wątek o niewłączającym się RN4 już istnieje: Kosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts