yog86 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Witam wszystkich Mam pytanie, czy ktoś aktualnie złożył zamówienie na ibuygou i czy jego paczka została wysłana ? W poniedziałek rano zrobiłem zakupy, wybrałem DHL, ale status przesyłki cały czas jest "paid". Pisałem prośby o możliwie najszybsza realizacje, ale brak kontaktu ze strony sklepu. Wiem, że mają czas do 6 dni, ale dziwie się, że jeszcze nie wysłali. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damo69 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 W Chinach aktualnie świętują nowy rok (koguta). Wysyłki będą realizowane po 4 lutego. We wszystkich chińskich sklepach jest przerwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog86 Posted February 1, 2017 Author Share Posted February 1, 2017 aha i wszystko jasne. Dzięki wielkie z informacje. Przy okazji mam pytanie, czy można u nich zmienić zamówienie w trakcie realizacji ? Zamówiłem MI5 3/64, ale pojawił się M5s 4/32 w dobrej cenie i waham się czy nie zmienić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damo69 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Tutaj już niestety nie pomogę. Mój ostatni zakup u nich był ponad 3 lata temu i od tego czasu wiele mogło się zmienić. Może napisz do nich maila? Z tego co ostatnio widziałem to też dodali specjalny panel do kontaktu, może tam się uda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog86 Posted February 1, 2017 Author Share Posted February 1, 2017 Dzięki. Napisałem, ale niestety chyba będę musiał zaczekać na odpowiedz do końca ich tygodniowego sylwestra :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts